Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
dechoоо - специалист
Pooh написа:
Ванка, колкото по-голяма я правиш - толкова повече материал ще вкараш, а и почват проблемите ... До към 5мм. ако се докара е най-добре според мен. От друга страна - хорат произвеждат специални рендета за фаска ... трябва да има причина за това - не ще да е заради нашата простотия да си играем само с ръбчетата.
Имат си те цел :? Да ни вземат парите :-D ...шегувам се
Но takezo е прав за изнуляване ли или зануляване :-D Прав си Ванка
А и беше ми казал че непиеш алкохол :?
Takezo Sensey - модератор
OFFTOPIC :ops:
dechoоо написа:
Прав си Ванка
А и беше ми казал че непиеш алкохол :?
Половин бира за 4 часа си е равно на няколко коли или кафета :wink:
alexb - специалист
нефабричната фуга винаги се занулява минимум колкото една маламашка.

Takezo аватара ти е много разсеиващ :-D
ppeettiioo - специалист
Изчака ли първата ръка да е исъхнала и тогава да караш другата.Материала във фугата съхна по бавно.
pesho - специалист
Pooh написа:
pesho написа:
Бе,кой ви учи да праите фаски въобще... :?
Практиката предимно - ръбът е иначе грозен и с едни такива надигащи краища, че е "мисията невъзможна" да стане като хората ... За това - тънка фаска точно преди да качиш плоскоста и пей сърце.
Вече е забранено !!!....Казах !!!!
Pooh - майстор
Забранено?!?!?!
Я пак? И кой го забрани и защо не е обадил да знаят балъците кат нас?
simeonov_74 - специалист
Значи, аз винаги съм ги правил по този начин и не съм имал никакви проблеми.След като напълня фаската с материал лентата малко увисва,но като дръпне даже хлътва навътре и затова смятам че не е причината в широката фаска. Зануляването е около 30-35 см,но само тези 1.5см си личат,а фабричният се е перфектен. В един ден шпакловах 3 ръце, а на следващият ден търках и след търкането лампата и боядисването и на следващият ден още една ръка боя и след 3-4седмици отивам случайно и като видях се хванах за главата. :shock:.Не мисля че е и въздух понеже е по цялата дължина на фугата,а съм я и напълнил много старателно(не ми е за първи път).
dechoоо - специалист
:? Мисля че няма обяснение за твоя случай.По скоро неси го видял(пропуснал)докато си шпакловал и шкурил.
simeonov_74 - специалист
dechoоо написа:
:? Мисля че няма обяснение за твоя случай.По скоро неси го видял(пропуснал)докато си шпакловал и шкурил.

След шкуренето минах навсякъде с лампата и си беше перфектно с 2-3 забележки ,които ги поправих преди боята и да съм пропуснал нещо малко ще се съглася ,но всичките къси фуги по цялата дължина трябва да съм много кьорав :-D. Непосредствено след 1-ва и 2-ра ръка на боята и на следващият ден 3-та ръка пак си беше перфектно и явно следващите дни след окончателното изсъхване нещо е станало.
тонито - специалист
simeonov_74 написа:
В един ден шпакловах 3 ръце,
не се прави така!

Тема "Проблем с фугите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: