• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
petio7878 - помощник
zmeios написа:
Какви дежурни, какви въпроси... Аз му зададох въпрос на питащия - КАКВИ са светодиодите - той го игнорира... Явно иска да чуе готова рецепта, със сложността на рецептата за салата от домати. И е кисел и го е яд, че няма такава.

И следващия път някой като пита за "диодно" осветление, нека поне първо разгледа мрежата и види че има повече видове светодиоди, отколкото модели двигатели с вътрешно горене по света.
Не съм ги игнорирал,просто бяха затворени магазините и не съм проверил какви има и какви са ми по джоба.Интересуваше ме и за борда защото доста изчетох от форума и не сам видял за сцепен картон ако бях видял вероятно нямаше да питам нали? Не се сардя на никои а и няма за какво, които иска помага това е. А колкото до диодите открих тези по евтино от това за момента не мога да открия но идея си нямам дали ще сваршат работа.
http://www.bgled.com/product/26/erl-fs3528-w1.html
zmeios - специалист
Това, което си дал като линк, не са светодиоди, а лунички, изпълнени със светодиоди. При това, като гледам, с обикновени бели бройки, по много на една луничка.

Монтажа ти се определя от луната как е направена (не може да се каже по снимката в нета). Отделената мощност пише че е 5 вата, значи няма специални изсквания към охлаждането -- където успееш да я мушнеш, там.

Ама да знаеш, че тия луни с многото на брой "обикновени" светодиоди не светят хубаво. То, на вкус и цвят нали знаеш - хора много - но поне според мен, не стават.
petio7878 - помощник
zmeios написа:
Това, което си дал като линк, не са светодиоди, а лунички, изпълнени със светодиоди. При това, като гледам, с обикновени бели бройки, по много на една луничка.

Монтажа ти се определя от луната как е направена (не може да се каже по снимката в нета). Отделената мощност пише че е 5 вата, значи няма специални изсквания към охлаждането -- където успееш да я мушнеш, там.

Ама да знаеш, че тия луни с многото на брой "обикновени" светодиоди не светят хубаво. То, на вкус и цвят нали знаеш - хора много - но поне според мен, не стават.
Не става вапрос за луните,в саита има и светлодиодни ленти, за тях питам.Дълги са по пет метра и са по пет вата на метар.лунички имам и на мен не ми харесват тея.трябва ми лента за дифузното а тука цената според мен е мн добра.Но искам мнението на спецеалисти които са се занимавали с това.
  • 1
  • 2

Тема "Относно скрито осветлeние на окачен таван." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: