• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Chefo77 - майстор
torbalan написа:
аз бих свалил старата мазилка и след това - гипсокартон....
+1
Хем ще се изравнят неравностите, хем можеш да сложиш вата над картона.
toni_g79 - специалист
[/quote]

Мен ако питаш сложи си един опънат таван и ще забравиш за пукнатини,боядисване,прахолия,миризми,и дори ако те наводнят няма да кпне и капка на пода.Има 10 години гаранция.Ако искаш повече информация пиши ми на лични.[/quote]
Къв е тоо таван дето ако те наводняват и капка не пада на пода :-D
n.yaneff82 - специалист
казва се опънат таван справка гугъл , някой издържат до 140 литра на м.2
toni_g79 - специалист
n.yaneff82 написа:
казва се опънат таван справка гугъл , някой издържат до 140 литра на м.2
Бе убоо издържа до 140,ем че видех че пише до 100-ама това е малък кахър.Видех го кво представлява,признавам незнаех,че има такова чудо на инженерната мисъл :).Ма все пак де ще иде таа H2O,ще стане като найлон с вода и ще трябва да се дупче с игличка хаха.Па и скъпо май излиза (около 80лв кв)за опънат найлон на тавана,но и вкус другар няма :?
П.П чета че може осветление да се прекарва,искам да попитам ако нещо се обърка и се налага нови превързване на жиците как става,при условие че е вече опънато платното :?
n.yaneff82 - специалист
Осветление се прекарва , може да се сложи над тавана или да са лунички , предварително се дават размерите къде ще бъдат и от фирмата от където взимаш тавана , ти правят дупки на платното - обкантени,За отстраняване на някакви проблеми над тавана ,също са го измислили хората , платно е за многократна употреба , и се сваля когато си поискаш .
После пак може да се монтира ,а относно водата ,не мисля , че дупченото е най добрия вариант ,мисля , че пак , че се откачи от единия край и така ще се махне водата

А таваните на Бонита издържат до 10 л м2 , но има и такива до 140 лм2
marto - специалист
ето ви едно наводнение:)

Прикачен файл

.jpg
.jpg (32.75 KиБ) Видяна 6947 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Напукан таван - моля за съвети за направата му" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: