• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
ralev - специалист
Има и друг вариант с EPS има листове 60*1,20. пък и е по-добра изолация от колкото само ГК
Pooh - майстор
ulieliadi написа:
Стига си ми обяснавал глупости :wink:
Видимата част от растерния таван е 575мм, а подлепването сам си го мери :lol:

За красиво никъде не говорим, а за минимално количество фира(сиреч по-евтино) :roll:
Глупости никога не си позволявам да пиша, а и определено не се опитвам да ти обяснявам каквото и да е. Каквото пиша е за информация на нормалните потребители, не за "специалистите", които си мислят, че всичко им е ясно.
Прави си каквото си искаш вкъщи, но не давай "умни" съвети, без да предупредиш за нежелани ефекти. Не забелязах да си запознат с подобни минуси, което означава или, че не си опитвал, или не ти правят впечатление откровенно грозните неща. Чувствай се свободен, да трупнеш още някой "умен" пост - за мен не си интересен.
lov - майстор
Аз по неволя си направих тоалетната с гипсокартон в место пана. Просто размера на паната тъкмо не стигат а да се дели на по малко не изглежда добре. Та ударих на картона /картона остатък от ремонта/ един валяк с С200 След това наръсих плоскостите със ситен пясък през една мрежа за прозорци. Като позатегна малко изтръсках излишния пясък. И след пълното изсъхване им ударих един латекс от горе.По подобен начин само че за основа се ползва технически шперплат и полиестерна смола се правеха изкуствените стени за катерене.
stenmark - специалист
Ako ти позволяват средствата сложи Левада.Това са пана на AMF и са от картон/даже по здрави/ изглеждат супер и са паднал борд.
leonardo_vd - модератор
borisov3252 написа:
Благодаря, за мненията все пак живя в града на гипс картона "Видин" завода Кнауф е на 3-4 км, тук дори има и бракуван гипс картон (сгрешена маркировка) последния път взех гипсофазер от сметището изхвърлено с палета защото са сгрешили надписите на дебелината.

Преди малко ми се обадиха и по мой извод, с РАСТЕРНА конструкция излиза на същата цена като стандартния профил за гипскартон. Печеля мобилност на платната.
Аз доколкото знам в Кнауф Видин се произвежда гипсфазер. :axe:
За бракуваните листове съм съгласен и аз доста съм се запасил :rolleyes:
borisov3252 - напреднал
Последно жената ме нави да не правя глупости ... а да си взема каквото ми трябва / Платна за растер /
  • 1
  • 2

Тема "Комбинаран окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: