• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
petrov_ - специалист
отдавна съм го започнал но дойде ред да го боядисам

Прикачен файл

Picture 019.jpg
Picture 019.jpg (58.11 KиБ) Видяна 6502 пъти

Прикачен файл

Picture 024.jpg
Picture 024.jpg (64.82 KиБ) Видяна 6502 пъти

Прикачен файл

Picture 021.jpg
Picture 021.jpg (61.79 KиБ) Видяна 6502 пъти
Takezo Sensey - модератор
=D> =D> =D> =D> =D> ...супер , семпло но много много ефектно
pesho - специалист
Да,бе да-втория....По-ефектен щеше да е кат "сефте"-таван.....
$64EN - специалист
много добре е станало . харесва ми мног. иначе кой измисли дизайна ? защото и аз бях правил един подобен проект за таван , но не можах да го изпълня за съжаление и ми беше много интересно да го видя направен зада мога да го оценя по-добре . сега като гледам твоя таван съм спокоен че щеше да стане хубав проекта ми . браво още веднъж - много красиво :finga: :prayer: :gott: :thumbs: :2thumbs: :klatsch: :respekt:

ето и няколко снимки на проекта
Изображение

Изображение

Изображение

ето това е темата
SSS
petrov_ искам да те попитам как начерта шаблона за овалите?
petrov_ - специалист
начертаването беше най трудната задача.използвах една програма coreldrav x3 на нея зададох реалните размери на стаята и стана един правоъгълник и в него начертах тавана след това през 15 см. видях къде се пресичат X иY и след това започна голямото мерене по тавана направих точките и след това само ги съединих.това беше само за външните овали след като ги направих вътре стана много лесно.взех една ивица картон широка 2-3 см. на нея направих един отвор за молива на разстоянието което исках да ми остане между овалите и започнах да я пързалям по външния овал и същевременно да чертая.дано да си ме разбрал.
petrov_ - специалист
pesho написа:
Да,бе да-втория....По-ефектен щеше да е кат "сефте"-таван.....
ако искаш и тавана който съм правил за сефте може да видиш и него съм го качвал преди но ако искаш вярвай
SSS
Горе долу :) Благодаря за отговора!
  • 1
  • 2

Тема "окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: