Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Yavi - напреднал
Под сградата има подпочвени води. Даже в близост има минерален извор който е запечатан, доколкото е вярно това. Специалиста е доста по-млад за да е от Тошово време, но това няма значение. Старата мазилка на таваните е издържала повече от 60 години, а тази на стените не е мръднала. Ще бъда радостен ако новата издържи поне 5 г., ако падне ще връткаме ГК :)
Pooh - майстор
Само да питам, сам ли си направи мазилката или "специалиста" ти прати хора? Да разберем ние неуките и необразовани почитатели на окачените тавани кое, защо и как.
Yavi - напреднал
Горе съм написал, че съм го замазал сам. Стискайте палци да не падне иначе окачения таван не ми мърда. Понеже в банята мисля да е окачен таван, какво ще ми препоръчате, от гипсфазер ли да е или от онези квадратните плоскости. Благодаря ви.
Pooh - майстор
За банята - според твоето лично желание. Растерният (онзи на квадратите) се изпълнява по-бързо и по-лесно, но материалите ще ти дойдат по-скъпи от гипсокартонен. Много зависи какъв ефект гониш и дали изобщо гониш някакъв.
impreza - напреднал
Toя явно е бил Голем специалист. Мен ми мяза на Дърт комунист от строителството по Тошово време. :x
Другата година като ти падне мазилката пах ще има нова тема :lol:[/quote]

напълно вярно е това което казва Леонардо ама няма нищо и за нас кнауфаджиите трябва да има работа
Pooh - майстор
Абе аз лично предпочитам да ходя само по нови обекти, отколкото да се разправям с преправки ... по-спокойно е някак си. ;)

Тема "Проблем с таван!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: