Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
LZ - специалист
Тия обикновенни ударни дрелки за да пробиват се иска голям натиск върху тях и става доста трудно. Трябваше да си вземеш един перфоратор при който ударът се получава по друг начин и не е необходим силен натиск за да пробива бетона. за таван с тая дрелка ще се измъчиш
subzero - специалист
офф не ми казвайте че ще трябва да си купувам друга по скъпа :sad: не ми се иска да си правя колекция от бормашини у нас :sad:
LZ - специалист
Ако не можеш да се справиш с тая вземи за един ден под наем перфоратор с подходящо свредло и си надупчи дупките (с него е лесно)
masterval - майстор
Просто машината ти не работи "на удар" :?
subzero - специалист
masterval написа:
Просто машината ти не работи "на удар" :?

защо да не работи на удар? като вклуча копчето и почва да си бие, но просто неможе да пробие дупката!пробие малко и почва да бие на едно място :?
subzero - специалист
добре а някои може ли да ми каже на този сайт www.praktiker.bg в брошурата на 5 стр има един перфоратор не мн скъп Budget BBH 6205 с него ще мога ли да направя дупките в бетонната плоча? или да взема този от 1 страница EINHELL BBH 920? питам ви да си кажете мнението защото неискам пак да купя нещо и да не ми върши никаква работа :sad: можете ли да ми кажете с каква сила трябва да му е удърната мощ за да нямам проблем с пробиването?
Takezo Sensey - модератор
БУДГЕТ- а определено е пъти по ...от ЕНХЕЛ .
Още повече , това на будгет е тип "къртач" предполагам е със 3 функции ...мн. добро изпълнения за парите си .

Ще ти служи вярно , а енергията на удара ориентировъчно ти казвам трябва да е над 2.0-2.2 J (джаула).Но този "звяр" , прави чудеса .Имам такъв , вече 3-та година благодарение на които доста бетон падна геройски.
Pooh - майстор
Извинявай, но ми звучиш малко като "Искам кола, ама в детските магазини има само това ..." Причината е, че това са нискокачествени продукти, което е видно от цената им. Ако въпросът е само за един таван - вземи перфоратор под наем за 1 ден и си свърши работата. Ако искаш да си имаш машинка, която да ти върши работа и да не е много скъпа - Sparki имат вече доста богата гама, както и не особенно скъпи перфоратори. Ако искаш машина, която да е здрава и подходяща за тежка работа - приготвяш между 300-600лв. и се обзавеждаш с хубав перфоратор, който да ти пасва. Честно казано не разбирам темата - доста хора ти отговориха - с домашна бормашина не е невъзможно да се пробива бетон, просто е много трудоемко.
subzero - специалист
за съжаление нестава да си наема защото ме чака да правя тавани на целия си етаж и заради това ми се иска да си купя нещо с което ще мога да направя дупките в плочата! но за съжаление и немога да отделя пари да си купя нещо качествено! повече от 150 лв не ми се дават, а ако тази за 80 ми върши работа ще съм мн доволен :)
Takezo Sensey - модератор
Ще ти потърся перфоратор , 2-ра ръка ...БОШ МАКИТА в Перник вървят около 120 кинта ...

Ако намеря нещо ще ти пиша.

Тема "помогнете !!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: