• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 43
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
GeorgiRadevDu - специалист
Ако неги узориш , така както е на снимката никога няма дати преварти
рапидата. Весбонт ако се претисняваш толкова много , през 20-25 см
си навий по един нарезен ПВЦ дюбел за картон
vesbond - специалист
Благодаря, ама не! Разговора по темата приключи. Не ми се спори за глупости. :kotz: Не съм ти приятел. Мери си го с някой на твоето ниво. Жив и здрав!
The_FAN - специалист
И така Vesbond възроди класовите прослойки и в този форум.....
Що се стягаш бре :lol:
Никой не те агитира за нищо... споделяме си просто... за кво е тая говорилня иначе ??
Или да си образуваме класи и всеки да си говори само с хората от
неговата си черга :?:
Айде сега :partyman: , лека работа и тежка кесия после...
vesbond - специалист
Сори, Фен уцели кофти момент! Тъкмо показвах на един от моите чираци какво не трябва да прави на моите обекти, и ти точно в тоя момент пусна тая снимка с коментара, който на мен ми прозвуча като агитация. Мойто момче веднага почна да ми се открехва като видя това и аз побеснях. Изкарах си го на теб за съжаление, но трябваше да се направя малко пред него. Иначе нямам нищо лично към теб. Мир?
Profi Stroi - специалист
Щом си я докарал до там да те открехва някой от твойте момчета работата не е на добре
Почнат ли така да се държат им показвай вратата през която е минал за пръв път,защото няма да мине и месец и ще си имаш ядове
Няма такъв филм момчета--с рапидки в картона
Не ви ли е срам.....или нарочно пускате такива изявления за да се подразните с някой :?
vesbond - специалист
Profi Stroi написа:
Щом си я докарал до там да те открехва някой от твойте момчета работата не е на добре
Почнат ли така да се държат им показвай вратата през която е минал за пръв път,защото няма да мине и месец и ще си имаш ядове
Съвършено си прав, Профи - за съжаление. Преди 3 месеца четирима си тръгнаха поради същата причина. Решиха, че повече нямало какво да научат за няколко месеца работа. Станали са вече големи майстори. Върнаха се в същата фирмичка, от където ги прибрах. Такива работи. Да са живи и здрави. А този, за който стана дума е от 2 месеца при мен. Но май като гледам ще се наложи да се вслушам в съвета ти :roll: :wink:
Няма лошо--не се притеснявам,интересно ми е от време на време да влизам във форума и това е
Ако искаш си ми върни старото име-radoraev

Vesbond--с твоите момчета същата работа като с брат ми дето и той се опита във форума да се исказва а погледни на снимката как е сложил картона на тавана(не е разменил фугите)-а това се учи още първия ден

Profi-аз лично не ги приемам така нещата...много се радвам дори когато виждам мои работници да спорят..да исказват мнение...да пробват по различен начин да го направят нещото...за мен това значи че имат хъс..интерес към занаята(нищо че накрая го правят единствено и само по моя начин :lol: )-но това не значи че трябва да го гоня човека

Прикачен файл

martin (Small).JPG
martin (Small).JPG (28.84 KиБ) Видяна 16881 пъти
The_FAN - специалист
майстора написа:
Няма такъв филм момчета--с рапидки в картона
Не ви ли е срам.....или нарочно пускате такива изявления за да се подразните с някой :?
Смешко... брат ти като гледам от тавана(бетонния) ги е пуснал челата на фигурата.. естествено че през картона се фиксира и
в конструкцията на основния таван....

ОТНОВО ПОВТАРЯМ:
ПРИ НЕСТАНДАРТЕН МОНТАЖ НЯМА ПРАВИЛНО И НЕПРАВИЛНО....

Важното е да е здраво и стабилно - да не се пука да не застрашава живота на никой....
компромис с качеството никога не съм правил и
няма от какво да се срамувам с работата си.
Не си мисли че си открил топлата вода за България с окачените тавани...
Дори и така да е.... много време е минало от тогава а в по-голямата му част аз съм се
занимавал точно с това и с нищо друго. Хората не се различават от теб и също се развиват
когато работят в една посока....
Имам опит и самочувствие на човек който си разбира от работата. Що се мислиш за
някакъв фактор и раздаваш оценки кое е правилно и кое не, кои да
се срамува и кой не... чукай си там левчетата и не загрубявай с тона
щото никой не сяда пред компютъра в тоя форум за да ти търпи
квалификациите... като си най-велик - пусни си форумче и си влизай с пет ник-а вътре и си се
радвай на професионалната среда и високото ниво на комуникация там... айде чао от мене
The_FAN - специалист
vesbond написа:
Сори, Фен уцели кофти момент! Тъкмо показвах на един от моите чираци какво не трябва да прави на моите обекти, и ти точно в тоя момент пусна тая снимка с коментара, който на мен ми прозвуча като агитация. Мойто момче веднага почна да ми се открехва като видя това и аз побеснях. Изкарах си го на теб за съжаление, но трябваше да се направя малко пред него. Иначе нямам нищо лично към теб. Мир?

Винаги :partyman:
Не че война има ама... наздраве :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 43

Тема "Въпроси относно монтирането на окачени тавани" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: