Да де три са
сори не ме бийте , а кажете какво да правя са рапидите ?

freeborn написа:Много яко , голяма идея ... как не се сетихзащо да са хлабави?Я ми обясни първо как така ги хвана отдолу тези види...какво подложи или каква магария измисли--не мога разбера нищоА като завивам гипсо картона дали няма да ми се изсипи на главата като ми са хлабави проклетите рапиди
velsi написа:Тези снадените ЦД-та, ако още не си ги хванал ги завърти така, че снадките да не са една до друга всичките в единия край на стаята, а да са през едно (другите да са отсреща в другия край на стаята).Така и го е направил човека-вижда се на снимките дори
Прикачен файл
freeborn написа:Казвах че твоята идея с Уд - странично с ЦД много ми хареса, не че измислих нещо. А на снимката ........... Вкарвам малкото парче ЦД - 20см в голямото 300см и директно с винтовера ги дупча като започвам през голямото към малкото. Както си е стандартно мисля. Значи рапидата дупче голямото ЦД и после малкото, завива се до края и превърта колкото и леко да продължа дори с отверка. Оххх и аз незнам защо точно на мен тези глупости се падат. Не стягат проклетите и утре ще си купя други а тез ги заравям дълбоко под земята с две кръстосани УД отгореМда........не бех се сещал такав вариант за 10 години практика
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: