• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
freeborn - напреднал
Да де три са :) сори не ме бийте , а кажете какво да правя са рапидите ?
radoraev - специалист
freeborn написа:
Да де три са :) сори не ме бийте , а кажете какво да правя са рапидите ?
Странично нахулваш две парчета УД по 20 см на снадките и ги переш с види

Прикачен файл

DSC01064 (Small).JPG
DSC01064 (Small).JPG (28.64 KиБ) Видяна 3679 пъти
freeborn - напреднал
Много яко , голяма идея ... как не се сетих :headbash: А като завивам гипсо картона дали няма да ми се изсипи на главата като ми са хлабави проклетите рапиди
radoraev - специалист
freeborn написа:
Много яко , голяма идея ... как не се сетих :headbash: А като завивам гипсо картона дали няма да ми се изсипи на главата като ми са хлабави проклетите рапиди
защо да са хлабави?Я ми обясни първо как така ги хвана отдолу тези види...какво подложи или каква магария измисли--не мога разбера нищо
И въобще ти си най-странния човек във форума който се е обръщал за помощ--правиш нещо преди да питаш и после тва онова
Каква е тази конструкция дето си я испраскал на тавана?
Целия ще го обличаш с картон и после ще пускаш ниво ли какво?
Къде ти са директните окачвачи?
Правиш глупости--попитай ще ти нарисуваме пална схема да го цензура
velsi - Почетен майстор
Тези снадените ЦД-та, ако още не си ги хванал ги завърти така, че снадките да не са една до друга всичките в единия край на стаята, а да са през едно (другите да са отсреща в другия край на стаята).
radoraev - специалист
velsi написа:
Тези снадените ЦД-та, ако още не си ги хванал ги завърти така, че снадките да не са една до друга всичките в единия край на стаята, а да са през едно (другите да са отсреща в другия край на стаята).
Така и го е направил човека-вижда се на снимките дори
Опасявам се че прави абсолютни глупости--нанюхвам ги такива работи отдалеч--за кво му са тези конструкции не разбирам
Ама и не пита де---инат го раздава
freeborn - напреднал
Казвах че твоята идея с Уд - странично с ЦД много ми хареса, не че измислих нещо. А на снимката ........... Вкарвам малкото парче ЦД - 20см в голямото 300см и директно с винтовера ги дупча като започвам през голямото към малкото. Както си е стандартно мисля. Значи рапидата дупче голямото ЦД и после малкото, завива се до края и превърта колкото и леко да продължа дори с отверка. Оххх и аз незнам защо точно на мен тези глупости се падат. Не стягат проклетите и утре ще си купя други а тез ги заравям дълбоко под земята с две кръстосани УД отгоре :) Да първо ще закривам целият таван и после ще пускам второто ниво. А окачвачите утре ще ги слагам днес нямах време :) Не че без тях ще го правя хаха Съжелявам ама ми е смешно Утре ще роша кара тавана да си гледам гредите и там ще ги хвана окачвачите с види 15 см . Нямам никакви други пеоблеми бе хора , просто май съм с не каквито трябва рапиди. Кажете ми утре какви да си купя плс. Друго нямам д аказвам че гледам ви ядосвам

Прикачен файл

123.JPG
123.JPG (6.71 KиБ) Видяна 3665 пъти
Последна промяна от freeborn на ср май 30, 2007 11:59 pm, променено общо 1 път.
velsi - Почетен майстор
Аз тези работи ги правя с нитачката...
radoraev - специалист
freeborn написа:
Казвах че твоята идея с Уд - странично с ЦД много ми хареса, не че измислих нещо. А на снимката ........... Вкарвам малкото парче ЦД - 20см в голямото 300см и директно с винтовера ги дупча като започвам през голямото към малкото. Както си е стандартно мисля. Значи рапидата дупче голямото ЦД и после малкото, завива се до края и превърта колкото и леко да продължа дори с отверка. Оххх и аз незнам защо точно на мен тези глупости се падат. Не стягат проклетите и утре ще си купя други а тез ги заравям дълбоко под земята с две кръстосани УД отгоре :)
Мда........не бех се сещал такав вариант за 10 години практика :lol: :? :lol:
Не се обиждай-шега да става
Обаче мисля че правиш глупости големи--искаш ли да спреш за малко-да се консултираш и пак да продължиш после?
radoraev - специалист
velsi написа:
Аз тези работи ги правя с нитачката...
Истрий го докато не са го прочели много хора
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Захващане с рапида" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: