Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
$64EN - специалист
Uanda написа:
..... не е възможно на 24 да си тоооолкова добър. :? ???
това какво значи? съмняваш се в мойте способности ли? :-s .бате по-добре недей [-X :warn: ,както беше казал поета , или в конкретният случай , како по-добре недей :-D . може да не съм най-добрия , но се интересувам много и съм на път да стана от най-добрите , и за тва искам да имам тапия , защото ще се занимавам професионално, скоро като имам време ще кача снимки от последният ми обект да видиш как работя аз . ще има и картонени неща дори . за сега сме направили електрото , В & К-то и замазките , но напредваме . тъка че очаквай в близко бъдеще много интересни снимки с детайли на етапите от работата.
п.п. нямали да споделиш какво имаше впредвид с курса :?
Последна промяна от $64EN на съб юни 21, 2008 12:04 am, променено общо 1 път.
$64EN - специалист
това е най-готиното колкото повече научаваш , толкова повече се убеждаваш колко малко знаеш :) , човек се учи докато е жив ( или в някой случай докато има желание да се развива )
стана ми интересно откъде знаеш способностите ми и то толкова добре :) ? дали сме се виждали с теб на арената?
radoraev - специалист
Бравос....с две думи и се разбрахте!
Внимавай братле-много бавно схващаш намеците!!!
Тренирай!!!!!
kio - напреднал
курса беше супер.Мн.съм доволен.научих някои тънкости за системата КНАУФ и наи вече за техническите и характеристики.повечето от нештата ми бяха до болка познати но и новостите не липсваха.за инфо само-този сертификатт важи в целия ЕС.в предната група е имало 3ма холандци. :idea:
prascho - майстор
kio написа:
курса беше супер.Мн.съм доволен.научих някои тънкости за системата КНАУФ и наи вече за техническите и характеристики.повечето от нештата ми бяха до болка познати но и новостите не липсваха.за инфо само-този сертификатт важи в целия ЕС.в предната група е имало 3ма холандци. :idea:
Запиши едно образование в строителния университет да видиш какво са новости :) .
$64EN - специалист
prascho написа:
kio написа:
Запиши едно образование в строителния университет да видиш какво са новости :) .
ти там ли следваш?

Тема "KNAUF-курсове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: