Да поизцепя и аз малко.
Рядко ми се е случвало да правя двойна скара, но винаги съм обяснявал различните варианти и последствията от тях, като оставям клиента да реши.При единична скара с директни окачвачи при възможност не ги захващам в една линия а шахматно.Също така фиксирам окачвача с един дюбел и после бия още два(един метален и два пвц или обратното), за да не провисне с времето, а дюбелите ги бия под лек наклон, за да държат повече.Една добре изпълнена единична скара според мен е достатъчно качествена, но за предпочитане е двойна при възможност.Но общо взето съм съгласен с мечо пух- от много "побългаряване" в различни степени и правене на компромиси в монтажа за икономисване на мъничкоко време и пари тръгват мнения като "картона ми е много афиф".
Тези тавани на снимката за мен поне са добре изпълнени (с някоя незначителна забележка тук-там).И разбира се напомням, че това е мое мнение...

