А вътрешните ъгли? Опс - забравил съм и 15 м завършващ профил за скритото.
Не ти видях нито кръстати връзки, нито копчета, нито шпакловки в сметките ... връщай се на поправка и опитай пак.
И виждам, че дори не си си направил труда, да провериш, за какво точно спориш:
И последно, да разбера, дали съм разбрал правилно - при теб шпакловката ВИНАГИ е 5лв./м², така ли, без линеен метраж при обръщания? В смисъл няма после да има "Ама тук трябва да смятаме на линеен метър" или "Това ще е по-скъпо, защото ..."? Щот нали знаеш - каквото кажеш - това трябва да е финално! Анекси - само при допълнителни работи!
Не ти видях нито кръстати връзки, нито копчета, нито шпакловки в сметките ... връщай се на поправка и опитай пак.
И виждам, че дори не си си направил труда, да провериш, за какво точно спориш:
KnauFer написа:50 л.м. -цдТова в коя точно схема/снимка/мнение го прочете?
50л.м. -уд
20м2 -картон
12 -окачвача /12 -железен дюбел
кутия дюбели PVC
винтове -половин кутия
претектор-16л.м.
Материалите идват малко над 150 лв. - изинявам се за неточноста ми ,но чак сега погледанах схемата по-подробно , човека не иска чело на скритото - значи от труда веднага вадя 50 кинта!
Ест. че шпакловката е с материалите ..
И последно, да разбера, дали съм разбрал правилно - при теб шпакловката ВИНАГИ е 5лв./м², така ли, без линеен метраж при обръщания? В смисъл няма после да има "Ама тук трябва да смятаме на линеен метър" или "Това ще е по-скъпо, защото ..."? Щот нали знаеш - каквото кажеш - това трябва да е финално! Анекси - само при допълнителни работи!