Тани написа:А би ли споделил с какви материали фугира и шпаклова тази фуга?Остави го човека, да се порадва на тавана си, преди да се напукал по снадките.

Тук е без значение с какво е шпакловал

Тани написа:А би ли споделил с какви материали фугира и шпаклова тази фуга?Остави го човека, да се порадва на тавана си, преди да се напукал по снадките.
ivanovrg написа:ако натова място има метал-после с хартиена лента - от двете страни на фигурата ако има завършващ алуминиев профил за шпакловка с прилично количество шпакловка
-не мисля че ще се напука
аз лично не мисля ,че някой може да направи такава фигура,без да има такива фуги
ivanovrg написа: аз лично не мисля ,че някой може да направи такава фигура,без да има такива фугиВсе още ли мислиш така?
Тани написа: Ето един номер за рязане на ъгли, който не съм въждал споделен никъде и може да се каже че аз съм го измислил. Най-вероятно и други го ползват, но не са го споделили до сега.Само че със плочки
Тани написа:Все пак по технология , фугата НЕ трябва да е продължение на ръба!Тани, Тани ... какво са технологиите, пред българския изследователски гений?!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: