Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
marto - специалист
радо поздрави за хубавата тема :) доста е интересна

едно само не схванах точно - купола,имам чувство че нещо ми се губи сякаш в цялата идея :?
молбата ми е дали можеш да си поиграеш пак да нарисуваш наново твоята идея за правене на купол??

мерси предварително
The_FAN - специалист
radoraev написа:
май ви мързи да нарисувате нещо на хората молещи за съвети!
Време няма - лято е !
Аз за клиентите по нощите рисувам....
Апропо - тук е мястото да ти благодаря за Google SketchUp :)
radoraev - специалист
marto написа:
радо поздрави за хубавата тема :) доста е интересна

едно само не схванах точно - купола,имам чувство че нещо ми се губи сякаш в цялата идея :?
молбата ми е дали можеш да си поиграеш пак да нарисуваш наново твоята идея за правене на купол??

мерси предварително
Ами то няма нищо сложно-представи си само и вземи да разгледаш една плажна надуваема топка и после нема смисъл да питаш.
Имаш един кръг захванат към тавана,от него тръгват ЦД-та да речем на всеки 8 см. в основата си(колкото да могат да се съберат едно до друго) в задния край ЦД-тата се разширяват примерно до към 50см(зависи от диаметъта на купола.И после отдолу си го затваряш с тези предварително подготвени трапци от ГК

Прикачен файл

DSC00186 (Small).JPG
DSC00186 (Small).JPG (32.4 KиБ) Видяна 6311 пъти
Не е ли по лесно според вас?

Прикачен файл

DSC03193.JPG
DSC03193.JPG (236.25 KиБ) Видяна 5481 пъти
Още не е завършен,обещавам да пусна снимки

Прикачен файл

DSC03219.JPG
DSC03219.JPG (213.92 KиБ) Видяна 5479 пъти
The_FAN - специалист
Ако това е сателитка - идеята е добра , но вече е коментирана.
Остава въпросителната има ли всякакъв размер сателитки и то различно дълбоки... :?

Иначе чакаме снимки :-D
Spokoiniq - майстор
ако знаеш как фокусира звука и кънти като говориш под нея няма и да помислиш да си набиеш тоя кич на тавана...алилуя, алилуя, виж ако си поп за тренировки става :lol:
The_FAN написа:
Ако това е сателитка - идеята е добра , но вече е коментирана.
Остава въпросителната има ли всякакъв размер сателитки и то различно дълбоки... :?

Иначе чакаме снимки :-D
Относно размерите го ипределя клиента.При заинтересованост мога да пусна още снимки на гипсови и бетонени изделия.
Spokoiniq написа:
ако знаеш как фокусира звука и кънти като говориш под нея няма и да помислиш да си набиеш тоя кич на тавана...алилуя, алилуя, виж ако си поп за тренировки става :lol:
Приятелю,ти може да не си направиш това в къщи поради куп при4ини,които не ни интересуват.Когато поемеш обекти клиента да не би да те пита харесва ли ти или не?Просто това ни е работата :wink:
Ама вярно тоя апартамент прили4а на църква
The_FAN - специалист
Приятелю...
малко как да кажа.. подасяш информацията на порции и за това се получава някакво настроение към постовете ти.

Аз (както и останалите тук) започвам да гадая "Що е то?", тъй като ти не поднасяш друго освен снимки.
Предположих че е сателитка, а то явно не е... но ти и не казваш какво е, че да го дискутираме.
За това и Спокойния реагира така. Ако е нещо различно от ламарина може би не кънти и няма акустика, но той на тази база се изказва.
Освен да те помоля да обясниш какъв е материала, с производството му ли се занимаваш, колко струва (за да знаем рентабилно ли е) и т.н. друго не ми остава.
Когато показваш нещо или даваш идея е хубаво да си търпелив и така добър да обясниш отначало за какво става дума за да не стават недоразумения. Ще чакам с интерес да ни разкажеш по-подробно "Що е то".
И не си вади грешни изводи - тук сме отворени към нови идеи и далеч не сме враждебно настроени :)

Тема "пояснения в рисунки и чертежи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: