Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
marto - специалист
има учасник познал верният отговор :-D :-D за звездички са кабелите и тук там са позапълнени дупките от шпакловка :wink:
tihogr - специалист
такива фигури, ако се смятаха на квадрат направо ще се умира от глад :)
The_FAN - специалист
Браво за това че имаш пипе да работиш със шаблони !
Много хора тук им свършва майсторлъка и правят глупости :)
Въпрос - като работиш с шаблон от неравна повърхност (таван, стени)
пускаш ли ги от ниво или просто ги слагаш както дойдат!?
Аз знам отговора за въпросното място се чудя как си постъпил?
marto - специалист
здравейте отново,около месец не съм посещавал форума и гледам сугурно 500 нови теми и мнения :) радвам се че става все по-попурярен

The_FAN челата които са на тавана са по размер не под нивел , там където се забива по стената също е на размер от тавана...и шаблоните си заспаха :cool:
The_FAN - специалист
marto написа:
The_FAN челата които са на тавана са по размер не под нивел , там където се забива по стената също е на размер от тавана...и шаблоните си заспаха :cool:
Справил си се много добре :klatsch:
В случая тавана не е бил достатъчно крив а и фигурата не е много дълга (по стената).
В случай обаче че правиш нещо от сорта на този овал обаче към 2 и повече метра дълго... шаблоните ще ти дублират кривината на плочата и става проблем... - за това те попитах. Аз пускам ниво и ги правя всички шаблони еднакви - после според денивелацията на плочата ги подкъсявам така че да тръгват от едно ниво и да свършват в една линия на друго ниво.
Иначе браво за това което правиш.
Ето нещо подобно което съм правил с нивелирани шаблони...

Прикачен файл

pR7.jpg
pR7.jpg (175.88 KиБ) Видяна 4316 пъти
marto - специалист
това също е мн готино :) и те разбрах какво искаш да ми кажеш :cool: сега съм в "преговори"за едно заведение на което собственичката иска тавана да е на три вълни по дължината му,двете крайни вълни успоредни а средната да се разминава с тях,ако се разберем с нея ще поствам снимки,а сега привършвам една къща на която направих няколко фигурки но са по-обиновенни и затова не съм ги качил

поздрави
leonardo_vd - модератор
marto написа:
това също е мн готино :) и те разбрах какво искаш да ми кажеш :cool: сега съм в "преговори"за едно заведение на което собственичката иска тавана да е на три вълни по дължината му,двете крайни вълни успоредни а средната да се разминава с тях,ако се разберем с нея ще поствам снимки,а сега привършвам една къща на която направих няколко фигурки но са по-обиновенни и затова не съм ги качил

поздрави
Трябва да не забравиш да си оцениш труда както му е реда. Никаква работа за "без пари"
marto - специалист
leonardo_vd написа:
Трябва да не забравиш да си оцениш труда както му е реда. Никаква работа за "без пари"
има ли някакъв под-текст тука или така ми се струва...

поздрави
alexb - специалист
Защо не се виждат снимките? Или поне аз не ги виждам.
marto - специалист
хостинга го няма където ги бях качил,ще ги кача пак ама нямам снимки от поетапна работа ами само краен резултат

Тема "Айде и аз за сефте.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: