• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
prascho - майстор
Не мърдам и на милиметър от горния ми пост! Мансардата представлява подпокривно пространство. Това, че инвеститорите морално злоупотребяват и правят по 5 подпокривни етажа си е за тяхна сметка. За мен наклонения участък е таван.
kari - напреднал
така и не разбрах отива ли си веницианска с изкуствен камък :?
Аз за интериор питам,няма да строя.
И все пак благодаря.
leonardo_vd - модератор
Ами всичко е въпрос на вкус.
kari - напреднал
leonardo_vd написа:
Ами всичко е въпрос на вкус.
Да ,така е.Но питането ми беше някои правил ли го е,и дали добре изглежда.Толкова ли е трудно да отговорите на молбата ми :|
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
?? Представи си венецианка! Сега до нея си представи изкуствен камък! Добре ли иглежда?
Ще те успокои ли това, че съвременната венецианка е изкуствена всъщност? И че си е въпрос на личен избор да имаш изкуствена мрамор, до изкуствен варовик, до изкуствен дъб. И че всъщност надали някой участник от форума ще види наживо твоя дом.
W123 - специалист
Не съм го правил и не съм го виждал.Тази идея ми се струва много странна.Не казвам че няма да стане но нещо не ми се връзва.Ще стане малко кич.Явно си човек на по-нестандартното мислене.Искаш ли една идея?!Боядисай си тавана в леко тъмен цвят,ама една идея цветно.Да речем малко в кафеникаво или охраво.Пусни венецианка по стените като ъгъла който се вижда най-добре нареди камъка от ръба на тавана като слиза малко в диагонал по двете стени.За мазилка не използвай стуко а марморино.
А впрочем каква венецианска мазилка искаш да сложиш?
kari - напреднал
Благодаря на всички които изразихте мнение по въпроса.Понеже не съм майстор,затова и държах да чуя какво мислите.Явно идеята ми не е добра,и ще ги направя стените във венецианска само.Просто исках да акцентирам по някакъв начин на наклоните,за да стане по интересно,но не и кичозно.Остава варианта стените да са бели а наклоните червени.Спряла съм се на тази :)

Прикачен файл

IMG_5559_WEB.jpg
IMG_5559_WEB.jpg (38.14 KиБ) Видяна 5747 пъти
kio - напреднал
виж това дали ти харесва

Прикачен файл

Picture 021.jpg
Picture 021.jpg (103.63 KиБ) Видяна 5739 пъти
kio - напреднал
ето това е на мансарда сащо.има много варианти само на теб да ти хареса-все пак ти 6те си живееш там

Прикачен файл

oxalis.jpg
oxalis.jpg (46.83 KиБ) Видяна 5738 пъти
kio - напреднал
аз сам за всичко което саздава уют

Прикачен файл

Copy of Picture 048.jpg
Copy of Picture 048.jpg (124.61 KиБ) Видяна 5740 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4