Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
MASTER - специалист
Или слагаш охлюви.
The_FAN - специалист
чак пък.... няма нужда..
MASTER - специалист
Знам че няма, :lol: :lol: :lol: ма нали тук само по устав се дават съвети
stokie - специалист
Преградната стена от едната страна също ще обира част от товара на тавана.
leonardo_vd - модератор
Има и друг вариант с по-малко профили, но за това специално ще направя тема с картинки.
pesho - специалист
MASTER написа:
Или слагаш охлюви.
:? ..къде тук могат да се сложат "охлюви"-не мога да се сетя..?!?! :? ..и едно "гълъбче" може :furz:
pesho - специалист
The_FAN написа:
по принцип може, но е излишно.
Ако завиеш UD-то за картона следваш простото правило - завиваш на бавни обороти и БЕЗ ДА ПРЕВЪРТА рапидката в картона (звиваш докато спре да влиза). И си ОК.

Няма падане после :)
The-FAN,винаги,ама винаги на "пердета" вертикални CD--та,максимум през 60 см. с 13-ки рапидки.Не разчитай ГК да виси само на рапидки...Айде,тука е малко ,но по принцип..
The_FAN - специалист
Еееее ся ако е по-голямо ясна работата... и идеята е ясна.
под 13-ки предполагам разбираш копчета LN ?
Аз така го правя, но при чела от 50 см. нагоре...
prascho - майстор
Леко съм потресен от съветите, които се изказват в темата. В никакъв случай не съм изненадан. Ясно се откроява предприемаческата мисъл пред професионализма и кадърната работа. Надявам се само да не убиете някой в някой хубав ден.

П.С Има видима разлика между изпитаните технологии в конспектите и побългареността, която се демонстрира и е типична за "икономичната" черта на българина. Жалкото е, че вие до такава степен сте свикнали нещата да ги обръщате в бройка материал и парична равностойност, че половината от съветите ви имат само архитектурна стойност. Конструктурска нулева.

П.С Не забравяйте, че тук е Направи си сам. Повечето хора имат насоченост към различна от строителството професионална ориентираност. Но нас обикновените хора ни обединява единствено мисълта да направим нещо читаво в собствения си дом, независимо от финансовата обосновка.
The_FAN - специалист

prascho кога станахме хора, които могат да те убият ? Като ти казвахме как да си редиш профилите на тавана или след като го направи и стана велик? Малко е тъпо да обиждаш хора, които си губеха времето 1 година да ти обясняват как да си направиш нещо, което не разбираш.

Никой не погазва технологиите от конспектите защото конспекти за нещо различно от таван на едно ниво няма.
Апропо конспект=списък от заглавия на теми и точно толкова
Може би технологиите са публикувани евентуално в:
проспекти, каталози, техническа литература....

Тема "имам нужда от съвет за таван и преградна стена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: