• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
здравейте,
защо толкова трудно се завива гипс картона върху UD и CD профилите.Одначало мислех че щте е по лесно.Имат ли значение оборотите за това?пробвах с обикновенна дрелка а не с винтоверт и за малко да я изхварля през прозореца. :-D
Matchless - специалист
didko_man
Ами мой,то теоретично и с обикновенна кръстата отверка става.Естествено ,че с качеството на иструмента се повишава освен качеството на работа така и кпд-то.пробваи с винтоверт,ако няма да се занимаваш професионално има винтовери на "райдер" по 60-70 лв,иначе ти пожелавам успех с дрелки от елпром:)
Вишси самонарезките да неса калпави .Има едни които малко по-скапано се навиват взимаш хубави на KNAUF the best и тогава може и спръсти да ги навиваш успех
Нещо ако ви интересува моля дерзайте нее вярно че ния майсторите професионалисти нямаме интернет просто няма време.
Е не отработа а от децата неможем да се доредим на компа :-))
Takezo Sensey - модератор
leonardo_vd написа:
Да има такива скоби и се казват "кръстата връзка"
Утре ще ти ги щракна и ще постна снимките.
това е кръстата връзка :wink:

Прикачен файл

IMG_1074.jpg
IMG_1074.jpg (155.1 KиБ) Видяна 5452 пъти

Прикачен файл

IMG_1084.jpg
IMG_1084.jpg (158.15 KиБ) Видяна 5452 пъти
formulabg - специалист
искам да попитам само теоретично може ли някои да ми каже как става слагането на тази крестата връзка (понеже не сам го правил до сега, но ако ми са наложи някаде да си имам представа) :?
The_FAN - специалист
сложно за обяснение - лесно на практика
повярвай ми опитах но по-тъп пост не бях писал и за това се отказвам...
formulabg - специалист
попринцип не задавам таквис "тапи" въпроси но просто не ми се е налаголо да слагам, щом е лесно на практика всичко е ок :)
The_FAN - специалист
не ме разбра...не въпроса ти е тъп а опита ми за отговор
все едно да те питам да ми обясниш как ходиш с краката си ?..... в каква последователност стъпалото ти докосва земята, кои части от него се натоварват, какво е усещането....опитай и да видиш нещо дето инстинктивно правиш като го обясниш какъв ТЪП от към съдържание пост се получава... за това говоря !
formulabg - специалист
нп :lol: и на мене понякога ми са случва като обяснявам ня някои как да инсталира някоя програма и просто му казвам натискаи next next .... :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: