• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
freeborn - напреднал
Еми тоз въпрос не го разбирам още и не мога да отговоря :?
radoraev - специалист
freeborn написа:
Еми тоз въпрос не го разбирам още и не мога да отговоря :?
Кой въпрос?
Казвам ти че две съседни плочи ги слагаш шахматно--фугите да са отдалечени една от друга поне.........де да знам.........поне 50см...а не да имитираш само разминаване на фугите 10-20см
Сега разбра ли ме?
bisplus - специалист
Еми реших да ти напомня щото да не кажеш пак, че късно казвам! Става въпрос да ноправиш канал на късата страна на картона, тъйкато със сигурност си забелязал, че там няма канал в който да влезе фугиращата смес като на дългата страна. Канала се прави много лесно с макетен наж като изрязваш ръбовете на късата страна на двете плоскости, така, че да се получи канал в който по късно ще влезе фугираща смес и ще стане по-здраво! Надявам се сега да си ме разбрал!
freeborn - напреднал
Трябваше да се разминават или не трябваше.Аз използвах максимално дължината на картона с цел да има по малко фуги.Стаята е 3.30 на 3.30. Не виждам как да станат по друг начин при положение че стените са криви на някой места и за да паснат трябва да ги скъся. Ама не знам как да отговоря на таоз въпрос
radoraev - специалист
freeborn написа:
Трябваше да се разминават или не трябваше.Аз използвах максимално дължината на картона с цел да има по малко фуги.Стаята е 3.30 на 3.30. Не виждам как да станат по друг начин при положение че стените са криви на някой места и за да паснат трябва да ги скъся. Ама не знам как да отговоря на таоз въпрос
А-а-а--а-а-а-а-а-а-аа-аа-а-а-аа-а-аа-- :wallbash:

Прикачен файл

DSC01072 (Small).JPG
DSC01072 (Small).JPG (23.76 KиБ) Видяна 4420 пъти

Прикачен файл

DSC01073 (Small).JPG
DSC01073 (Small).JPG (26.59 KиБ) Видяна 4420 пъти
Последна промяна от radoraev на нед юни 03, 2007 1:26 am, променено общо 1 път.
freeborn - напреднал
Там да направя канал ? А има и още нещо , днес питах в магазина дали имат за запушване на фуги нещо, а продавача ми казва че направо се щпакловало и не се фугирвало за гипсокартон.

Прикачен файл

3_308.jpg
3_308.jpg (39.38 KиБ) Видяна 4403 пъти
radoraev - специалист
Ама нема да се разберем с теб----има си теми и всичко си пише---теб те мързи да се поровиш ебати
И за фугите и за шпаталовката и за рязането на фаските
Прайш ни вече на луди............еми постарахме се да ти помогнем ама ти си ебати ленивия пич--еми влез и се порови в темите и ще намериш всичко
freeborn - напреднал
Радо не се изнервяй ама не съм те разбрал с тез фуги. Трябваше за фаските да питаш. Не съм правил фаски, защото нямах време. Викнах 2 човека да вдигат листите но те дойдоха твърде рано и чакаха, чакаха 3 часа докато стигнах до листите. Неудобно ми стана да ги бавя хората и всичко набързо стана. Ще купя нещо качествено за фугите и ще се надявам да стане здраво с него.
radoraev - специалист
freeborn написа:
Радо не се изнервяй ама не съм те разбрал с тез фуги. Трябваше за фаските да питаш. Не съм правил фаски, защото нямах време. Викнах 2 човека да вдигат листите но те дойдоха твърде рано и чакаха, чакаха 3 часа докато стигнах до листите. Неудобно ми стана да ги бавя хората и всичко набързо стана. Ще купя нещо качествено за фугите и ще се надявам да стане здраво с него.
Имах предвид дето си питал продавачката с нещо фугира ли се--ами влез такава тема и ще видиш всичко--кво ще питаш продавачката--много ясно че ще ти надрънка некви глупости
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С МРЕЖЕСТА ЛЕНТА ШПАТАЛОВАЙ
Надраскай добре картона с нещо остро за да хване шпаталовката после
Последна промяна от radoraev на нед юни 03, 2007 1:45 am, променено общо 3 пъти.
bisplus - специалист
Ето!

Прикачен файл

3_308_731.jpg
3_308_731.jpg (105.49 KиБ) Видяна 4390 пъти
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Захващане с рапида" | Включи се в дискусията: