Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
petrov_ - специалист
този таван го правих миналата седмица.защо не качвате снимки на това което правите?

Прикачен файл

Picture 001.jpg
Picture 001.jpg (55.89 KиБ) Видяна 7032 пъти

Прикачен файл

Picture 002.jpg
Picture 002.jpg (53.03 KиБ) Видяна 7032 пъти
radoraev - специалист
изключително добре свършена работа!!!
В такива моменти направо се радвам, че съм измислил гипскартона :-D
masterval - майстор
Тази конструкция, ако е в помещение с H=260 см, не е ли малко потискаща? Не коментирам майсторлъка, само ми се вижда, че става въпрос за апартамент.
petrov_ - специалист
Да това е в апартаментами но мисля че стои добре стаята е около 30 кв.м. и има място за всичко.между другото от скоро се занимавам с картон това е третия таван който правя предишните също съм ги качвал но всичко съм научил от този форум и благодаря на тези които са го създали.Искам да попитам каква е ориентировъчна цена? само за работа ако ми го прави майстор със шпакловката
The_FAN - специалист
Браво Петров !
Имаш "ДОБРЕ" :)
Радвам се че форума ти е бил полезен...
radoraev - специалист
petrov_ написа:
Да това е в апартаментами но мисля че стои добре стаята е около 30 кв.м. и има място за всичко.между другото от скоро се занимавам с картон това е третия таван който правя предишните също съм ги качвал но всичко съм научил от този форум и благодаря на тези които са го създали.Искам да попитам каква е орентировачната цена? само за работа ако ми го прави майстор със шпакловката
35 лв. със шпакловка
1-12-14 лева материал
2-10% разходи...транспорт и други
3-15 лева труд-монтаж
4......6-7 лева шпакловка с материала
без ддс
The_FAN - специалист
radoraev написа:
petrov_ написа:
Да това е в апартаментами но мисля че стои добре стаята е около 30 кв.м. и има място за всичко.между другото от скоро се занимавам с картон това е третия таван който правя предишните също съм ги качвал но всичко съм научил от този форум и благодаря на тези които са го създали.Искам да попитам каква е орентировачната цена? само за работа ако ми го прави майстор със шпакловката
35 лв. със шпакловка
1-12-14 лева материал
2-10% разходи...транспорт и други
3-15 лева труд-монтаж
4......6-7 лева шпакловка с материала
без ддс

Пропуснал си да кажеш че това е цена за квадратен метър :)
Ще му се стори евтино и ще го хване яд че се гърбил за 35 лева :)
detelin - специалист
и аз от скоро се знимавам с гипкартон браво много е оргинално поздравления
Spaidy - специалист
Според мен спокойно може да каже 1500 за това таванче. Успех колега. Добре свършена работа. Поздравления и от мен.
pesho - специалист
И аз така. :shock: ... колегата се гъбарка-не разбрахте ли...сверява часовника...Радо,ти тея неща ги надушваш от 100 км, пък ся се хвана...аз го разконспирирах още на първия таван..ако това го е правил човек,дето е направил само 2 тавана-аз ще си изхвърля инструмента в Марица...Petrov,сложи ръка на сърце и признай..иначе добра работа

Тема "още едно творение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: