Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
impreza - напреднал
кое е по добре да направя първо тавана от гипсокартон или да налепя плочките парво и тогава да направя тавана за баня става въпрос
мерси предварително
detelin - специалист
тавана стените ако трябва и накрая пло4ките така плочките се запазват чисти и не се драскат
FMaster - специалист
Правиш конструкцията на тавана след което стените с плочки, и накрая, но не на последно място полагаш ГК-то, и след него пода. Поне аз така мисля ... :? :lol: Успех!
radoraev - специалист
FMaster написа:
Правиш конструкцията на тавана след което стените с плочки, и накрая, но не на последно място полагаш ГК-то, и след него пода. Поне аз така мисля ... :? :lol: Успех!
100% грешка---така скриваш удето и после нямаш къде да хванеш картона!!!
FMaster - специалист
radoraev написа:
FMaster написа:
Колега ти на планински била ли монтираш или на стени?
radoraev - специалист
FMaster написа:
radoraev написа:
FMaster написа:
Колега ти на планински била ли монтираш или на стени?
?
$64EN - специалист
съгласен съм с радо , но това може да се избегне ако се слагат от по-широките удета . по 4 санта май бяха

Тема "кое е по-добре" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: