Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
kajete mi ne6to po podrobno za tavanite armstrong imam malko znanie no o6te ne mi stiga da se zanimavam profesionalno moga da orazmerq primeren tavan 3 na 3.50 m no za po golemi mi e trudno
The_FAN - специалист
Това е форум за любители...
професионално във фирмата в която работиш ще те научат за да им правиш пари и като "узрееш", може и за себе си да правиш после.
Нали не мислиш че занаят с четене и писане в интернет се научава ?
Тези от нас които могат да ти обяснят се занимават професионално с този занаят, та ми кажи къде ни е кяра да ти отваряме очите и то по бързия начин - на готово ?
Тук е момента да те помоля да не ме разбираш погрешно - в този бранш съм от 8 години, конкуренция не ме плаши и притеснява...
притеснява ме че се появяват все повече "интернет" майстори и правят велики глупости, а после клиентите разправят на познатите си какъв боклук е сухото строителство и горещо НЕ ИМ ГО ПРЕПОРЪЧВАТ !!!
Ей тая седмица само, убеждавах 3-ма клиенти че картона
не е задължително - забележи да се пука по фугите :error:
Ама как бе - казват ми и 3-мата - и в офиса и при майка ми, леля ми шефа ми... се спукал - това е боклук викат !
Ей за това - за твое и на всички други добро, започни работа в реномирана фирма да ти покажат как се прави, да те пратят на курс, да видиш различни методи за решаване на проблеми, свързани със спецификата на обекта (щото там е чалъма) и след това с някакъв опит и по-високо самочувствие се пробвай на пазара на труда - той нито ще избяга нито ще изчезне - разликата е как ще се представиш изграждайки вече собствена репутация.
Безплатен приятелски съвет без грам лоши чувства.
Желая ти успех !
amw - напреднал
Пич, аз тука умирам от срам и неудобство като някой ме учи на нащо ново, непрекъснато ми го натякват и доста често почерпвам, че са ме научили на нови неща.Патил сам си от това да науча някой на нещо и си имам едно на ум.Както казах The_FAN има си фирми и ще се научиш :)
pesho - специалист
В Англия бърз курс сухо строителство -3 дена излиза £ 850.То май по на сметка да обучаваш :? ....Ша взема да си направя собственна школа...Има ли желаещи ? ..записвания-при касиерката
amw - напреднал
pesho написа:
В Англия бърз курс сухо строителство -3 дена излиза £ 850.То май по на сметка да обучаваш :? ....Ша взема да си направя собственна школа...Има ли желаещи ? ..записвания-при касиерката
Те за това всички се крият и всеки гледа да не го гледаш как ги прави нещата...
pesho - специалист
"Занаят се краде-не се дава !! "-народна мъдрост.Ти кво искаш-щот си голям пич,хората да си тровят нервите с теб ?!? Кому е нужно ?Като станеш добър, че другите да искат съвет от теб постоянно-тогава ще разбереш за кво ти говоря....

Тема "armstrong" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: