• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Spaidy - специалист
Ето какво спретнах наскоро с един съоченик с когото мислим да се занимаваме по - сериозно с гипсокартон.
Малко история. Намерих обекта от форума естествено. Когато влязохме всичко беше на шпакловка и замазка. Направихме опънат таван в целия апартамент,а след това и една формичка в хола и 2 кутийки в коридора. Нататък снимките показват как изглежда. Ще покажа тия дни снимки и от самото начало защото имам едни но са ужасни (нормално за снимки от телефон 2002 година). Ще я наснимам по хубаво и ще кача още снимки.
Добре ли сме се справили и харесва ли Ви?

ИзображениеИзображение

Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна от Spaidy на вт авг 26, 2008 12:13 pm, променено общо 1 път.
impreza - напреднал
много хубаво е станало. изненадай ни с някаква свежа комбинация от цветове и ще стане върховно.
pesho - специалист
Къде е "опънатия "таван ? :?
detelin - специалист
браво :klatsch: перфектно е станало. А в гръга по средата ще има ли осветление ?
Spaidy - специалист
pesho написа:
Къде е "опънатия "таван ? :?
Малко ми е грешна терминологията на мен. Под "опънат таван" разбирам не онзи таван с платното, а таван от картон на едно ниво в целия апартамент или къща и т.н. Така може би грешно съм научен, но така съм свикнал да си казвам.
pesho - специалист
Всяко нещо си има име.Всички разбират под "опънат"-"опънат",под"окачен"-"окачен".Използвай техническите наименования адекватно за да те разбират хората.Иначе-браво,супер е станало,продължавайте в същия дух !!!
nepokis - помощник
браво колега добре сте си поиграли... :? ето и какво си спретнах аз у нас

Прикачен файл

Jpeg011 [640x480].jpg
Jpeg011 [640x480].jpg (13.11 KиБ) Видяна 17679 пъти

Прикачен файл

Jpeg010 [640x480].jpg
Jpeg010 [640x480].jpg (23.26 KиБ) Видяна 17680 пъти
mancuzo - помощник
Много добре е станало Непокист
nepokis - помощник
мерси ще продължа да качвам снимки в тоя саит,щото виждам че има доста напреднали.Идеален за споделяне и помощ от други потребители...
seb - напреднал
Много добре сте се справили, но защо сте си играли първо да правите този изпъкнал кръг а после да го скриете с лъчите.Може да се ползва съмо вътрешното "перде".
  • 1
  • 2

Тема "Окачен таван + форма = ? (мнението ви)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: