Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Колеги занимавам се с със сухо строителство от 3 години ,но не съм имал възможноста да направя такъв таван.Ако може да ми обясните ще съм ви много благодарен.
pesho - специалист
Принципите са същите като на правоъгълен...Но за кво ти е по диагонал-грозна работа....а и отпадък много..
Не ми трябва,а просто искам да знам как се прави.
heron - напреднал
A как по принцип се прави растерен таван? Струва ми се, че тук се говори най-вече за тавани с гипскартон...
По-бързо ли е да се направи растерен таван? Може ли да му се сложи вата както на гипскартонения? Кой изолира по-добре (ако има разлика)?
nepokis - помощник
растер на диагонал става къде къде по красиво,супер си е ,ама има един недостатък паната стават на гъба след една година,за това по-добре си изрежете плоскости от кнауф или някой ламперия стои по-добре :cool:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
nepokis написа:
растер на диагонал става къде къде по красиво,супер си е ,ама има един недостатък паната стават на гъба след една година,за това по-добре си изрежете плоскости от кнауф или някой ламперия стои по-добре :cool:
В какъв смисъл "на гъба"? Как?
На последните обекти, поради много разчупените стени, просто се налага да са диагонални таваните. Прави се, както си се прави растер. Само дето при нас си идва на проект. Няма умуване, само точно оразмеряване.
stanetzz - специалист
Ако може един страничен въпрос- с какво се режат профилите на растерния таван? :lamer:
citrofen - специалист
С ножица за ламарина.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
С ножица за ламарина. Ама не баш тенекеджийската на дядо. С подходяща дължина на ножовете и са си в строителните магазини.
stanetzz - специалист
Благодаря за бързите отговори ! :prayer:

Тема "Как се прави растер на диагонал???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: