• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Domashen_maistor - специалист
Здравейте всички,
Готин сайт, и се радвам, че разгеле успях да се регистрирам (вчера цял ден чаках тоз момент).
Въпреки, че темата на форума е окачени тавани питам как да открия кабелите на ел. инсталацията. Смятам, че именно тук ще ми помогнат, защото най-често тукашните майстори ги "откриват" с видия. :lol:
Доста прочетох с търсачката и не мога да отделя 200лв. за уреда на Бош. "Видията" :lol: също не е опция, та си мислех, не може ли някак чрез ел.магнитното поле, което създават?
Благодаря, предварително.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Е, как мислиш, че работи оня двесталевовия на Бош?
не ми се дават двеста кинта за да видя!
Антония - специалист
Иди в магазина, където продават въпросния уред, и настоявай да ти го демонстрират. Разпитай консултантите, прочети внимателно документацията му и виж дали може да измислиш нещо подобно с подръчни средства :)
sasooooooooo - "специалист"
защо искаш да откриваш кабелите?
стената ГК ли е или мазилка?
Добра идея, Антония, ще пробвам, макар да съм малко скептик. Това с услужливите и разбиращи продавачи го има май само в рекламата на бриколаж!
Да, sasooooooooo, мазилка :sad: ! Че и с гипс отгоре!
Petyr - специалист
Аз от Метро за 12 лв си взех един китаец, открива метал, дърво и кабели под напрежение. За сега работи :)
Четох за такива във форума, но
1. Отзивите са малко противоречиви
2. Вчера бях в Метро (макар, че не се сетих да проверя) искрено се надявам да има, щото така са разбъркали магазина след последното ми ходене там, че сам не можах да се оправя в него, което ме кара да си мисля, че са сменили и част от продуктовата гама. Та с две думи кога си го купил?
Petyr - специалист
Началото на юли, точно след разместването. Беше на едни по-ниски стелажи близо до касите (между касите и големите стелажи) , но явно там слагат дребни неща от каталозите. Струва ми се, че всеки път има различни неща там...

Прикачен файл

detektor2.JPG
detektor2.JPG (20.07 KиБ) Видяна 10180 пъти

Прикачен файл

detektor.JPG
detektor.JPG (22.7 KиБ) Видяна 10180 пъти
rusev - специалист
Това, което е написано в отрязъка на брошурата от Метро звучи комично. "Дървени тръби" :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Как да открия кабелите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: