Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
subzero - специалист
абе хора вие с какви бургии правите дупките в бетон за окачените тавани??? защото днес почнат да правя 1 си таван премерих нивото и като почнах да пробивам с уж боргии за бетон които купих вчера и нищо :? неможах да пробия нито една дупка :evil: в тухли няма проблем , но в бетон просто неможе! бихте ли ми показали някаква снимка да видя дали са като моите или да търся да си купувам др!благодаря на всички които ще ми отговорят
Takezo Sensey - модератор
Да не би е от машината с която дупчиш. :?
LZ - специалист
Много неща знае google
цвък
Ами LZ , каза всичко . Избери си от тези с "три" връхчета. Видията е като корона :kg:
subzero - специалист
надявам се да не е от машината защото си я купих миналия ден!ударна бормашина 910W! а за google търсих но има мн и различни и заради това исках да ми покажете вие с какви работите за да не си купя пак някакви с които нищо нестава! ако нямате снимки поне ми дайте препрадка към др сайт кадете мога да видя какви използвате вие!
subzero - специалист
а ако ми дадете сайт от които мога и да си ги поръчам цена няма да имате :-D видях сайта ама там са дадени мн а нз които стават за бетон и кои само за метал!защото и тея дето ги купих в магазина ми казаха че с за бетон ама не късат :sad:
Ако е ударна бормашина , а не е перфоратор , намали на минимум оборотите и ще започне да дупчи.По железариите има едни китайски свредла на KINETIX , мн. са добри .

ps.: и пропускай арматурите ... :wink:
rulom - модератор
910 Вт за дюбел 6 мм :? Не си ли се изхвърлил малко с машината ?
Ако е чисто нова провери ако има отвор за гресиране дали има грес, възможно е греста, ако я има да не се е разнесла и буталото, ударното, да не може да работи както трябва.Впрочем кажи каква марка е машинката за да ти се отговори, май повредата не е в бургиите.
subzero - специалист
машината е Akita Impact Drill 910 W !за грес не съм гледал дали има, но като включа копчето на режим ударна си дъни!с тухли нямам проблем но като пробвам с бетон пробива 0.5 см и повече неможе да откъсне :sad:
subzero - специалист
takezo и това пробвах!понеже има копче за регулиране на оборотите и пробвах и на по ниски и на по високи, и като обикновенна и като удърна все един и същ резултат! пробвах даже смених и бургията и сложих за метал, пак същото прави 0.5 см дупка и до там!

Тема "помогнете !!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: