• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
veselin genchev - специалист
alexb:
50% от печалбата е за теб. :lol: :lol: :lol: За рекламата става дума де. :wink:

Прикачен файл

22.JPG
22.JPG (73.76 KиБ) Видяна 5528 пъти

Прикачен файл

11.JPG
11.JPG (61.13 KиБ) Видяна 5528 пъти
Айде още 10% от мен да мине,да не кажеш после нещо."Влачиии" :lol:

Прикачен файл

77.JPG
77.JPG (81.39 KиБ) Видяна 5519 пъти

Прикачен файл

66.JPG
66.JPG (78.67 KиБ) Видяна 5519 пъти

Прикачен файл

55.JPG
55.JPG (66.69 KиБ) Видяна 5519 пъти

Прикачен файл

44.JPG
44.JPG (53.82 KиБ) Видяна 5519 пъти

Прикачен файл

33.JPG
33.JPG (67.87 KиБ) Видяна 5520 пъти
jimmy_bar - специалист
очакваме с нетърпение крайния резултат.Някакво осветление не е ли предвидено по фигурите.
jimmy_bar:
Няма Вате,ще има един аплик на късата стена и още един на дългата.
alexb - специалист
браво, това е друго нещо, даже и снимките станаха големи. :supz:
AAAaaaaaaaaaaaaaaaa,без "четки"60% са ти достатъчни. :lol:
Pooh - майстор
Аз понеже съм си тъпичък, та да запитам - Задължително ли е да има нещо скриващо снимката /лого на фирма, надпис, мъдрост/? Ако е задължително - нека администрацията да го побликува официално, но ако е само приумица - умолявам мъдрите глави които са я измислили да се съобразяват с това, че снимката трябва да е ВИДИМА. Иначе казано, @veselin genchev и в двата варианта на снимките се вижда не толкова сниманият гипсокартон, колкото някакво лого или надпис. Молбата ми е ако е наложително присъствието на лого/надпис, нека да не закрива всичко което би трябвало да се покаже с дадена снимка.
Благодаря предварително за разбирането.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Pooh, тея надписи са за да защитят авторството. Да не мога аз да взема от Генчев, да ги пусна в моа сайт и да казвам "я какви работи правя, наемете ме, че съм велик майстор"
sasooooooooo - "специалист"
n_a написа:
Pooh, тея надписи са за да защитят авторството. Да не мога аз да взема от Генчев, да ги пусна в моа сайт и да казвам "я какви работи правя, наемете ме, че съм велик майстор"
Да, друг наш съфорумник прави така.
Pooh - майстор
n_a написа:
И на г-н Генчев го обясних - нямам нищо против защитата на интелектуалната собственост, но нека просто надписа да е в разумни граници и някъде където не пречи - ъгъл или някой от краищата.
Надявам се молбата ми да достигне повече хора, защото едва ли само на мен ми е неприятно. И още един път се извинявам, че направих забележка на г-н Генчев, но просто така се случи, че използвах неговите снимки за пример.
  • 1
  • 2

Тема "Марайа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: