• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
The_FAN - специалист
Здравейте колеги.
Бях пуснал темата в раздел "електротехника" тъй като имах питане във връзка с осветлението.
Поради интереса на съфорумци обаче реших да пусна темата в раздела където й е мястото.
Проекта е авторски за клиенти, които държа да кажа проявиха огромна смелост в предвид, че нямаха
представа от възможностите, които дава сухото строителство. Хвала !
Риска им се оправда и са много доволни.
Апартамента беше в суров вид след строителите и няколко самозвани майстори от типа "всичко правим".
Пускам няколко снимки на апартамента преди и снимки от проектите. Това последното от съображения за сигурност (до колкото може да я има в Интернет).
Снимките на готовите вече фигури са на фирмения сайт - линка е под всеки мой пост. Или направо ТУК

Има разминавания между проектите и реално изработените фигури, защото (както винаги става) някой неща се променяха в движение
и се съобразяваха с желанието на клиентите....и FENG SHUI.. това последното беше най-голям зор :? :lol: :-D

Прикачен файл

Detska_2.jpg
Това решение взехме като алтернатива на стандартните секции, на които трупаме книжки и играчки в детската стая. В кръглите отвори ще бъдат монтирани стъклени рафтове.
Detska_2.jpg (37.32 KиБ) Видяна 16187 пъти

Прикачен файл

Detska_1.jpg
Това е тавана на детската стая - в елипсовидния отвор ще се сложи снимка на картата на света :)
Detska_1.jpg (28.94 KиБ) Видяна 16187 пъти

Прикачен файл

Kuhnq3.jpg
Kuhnq3.jpg (111.42 KиБ) Видяна 16187 пъти

Прикачен файл

Kuhnq2.jpg
Kuhnq2.jpg (34.31 KиБ) Видяна 16187 пъти

Прикачен файл

Kuhnq1.jpg
Кухнята е изнесена в разширение на коридора и идеята беше да се отдели "декоративно" като отделно помещение. Междувременно се търсеше ефект и на тавана - все пак там е входа на апартамента, а за първото впечатление всички знаем. Стената е освете
Kuhnq1.jpg (33.91 KиБ) Видяна 16187 пъти
svetliopi44 - Чирак...
И в другата тема ти казах че сте невероятни ...още веднъж поздравления ... мисля да открадна малко от визията на детската стая,понеже ми предстой и на мен да направя стая за сина ... надявам се нямате нищо против ... но може и да почерпя за някакви идеи (и не само)
The_FAN - специалист
продължението....

Прикачен файл

Hol_koridor2.jpg
Hol_koridor2.jpg (34.27 KиБ) Видяна 16177 пъти

Прикачен файл

Hol_koridor1.jpg
За коридора решихме вместо мебел около огледалото да направим това :)
Hol_koridor1.jpg (32.6 KиБ) Видяна 16177 пъти

Прикачен файл

Hol_2.jpg
Идеята за хола беше да се направи стена с ниша за LCD-то и Ambilight ефект, като се комбинира с някакви апликации.... и да се върже с тавана...
Hol_2.jpg (52.64 KиБ) Видяна 16177 пъти

Прикачен файл

Hol_1.jpg
Hol_1.jpg (39.97 KиБ) Видяна 16177 пъти

Прикачен файл

kolona.jpg
Колоната си беше там :) Имаше питане как да я прикрият... никак. Тогава решихме да я "извадим" още повече, като я декорирахме и сложихме рафтове и осветление.
И тук както и в хола има промяна от проектите но, поне според мен - към по-добро.
kolona.jpg (43.48 KиБ) Видяна 16177 пъти
The_FAN - специалист
Идеите са а това :) Иначе щеше да е с гриф "TOP SECRET"
The_FAN - специалист
А в началото заварихме това....дъгите на сводовете ме убиха...

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (39.4 KиБ) Видяна 16163 пъти

Прикачен файл

2.JPG
2.JPG (27.41 KиБ) Видяна 16163 пъти

Прикачен файл

3.JPG
Стената с вратата я сринахме и направихме овалния вход към хола, на нейно място.
3.JPG (26.7 KиБ) Видяна 16163 пъти

Прикачен файл

4.JPG
4.JPG (20.43 KиБ) Видяна 16163 пъти
dechoоо - специалист
А с коя програма са направени проектите?
sasooooooooo - "специалист"
Отново сте сътворили нещо уникално. Много се кефя на такива идеи и решения. Разгледах с удоволствие всичките снимки.
Осветлението е станало трепач! Евала на целия ти екип, за дето може да сътвори едно такова нестандартно нещо от един стандартен апартамент.
Пожелавам на живущите, със здраве, а на вас - повече такива проекти!
MASTER - специалист
Наистина е нестандартно, но на мен малко ми напомня на командния център на Дарт Вейдър. :wink:

Респект за виждането, но на мен ми се струва, че дома е място където трябва да е по скоро уютно, дори с риск да изглежда стандартно.

Не знам, може и да не ги разбирам много нещата. :lol:
Стефан - майстор
А аз искам да видя снимки от реалното изпълнение. А не компютърни анимации.
Spokoiniq - майстор
Изглежда футуристично, но за квадратурите които виждам ще е зверски претрупано и ще теснее.Мое мнение де, вие си решавате.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Интериор на апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: