• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
todor_velikov - специалист
ватата удачно решение ли е за окачен таван в баня?
Spokoiniq - майстор
Да, ако тавана е растерен с пана от сорта на Rockfon, вата с воал
не,не е като окачен таван е направено с вата и долната страна е боядисана с латекс,ако не знаеш ще кажеш че е гипсокартонени плоскости
FMaster - специалист
Не става колега ... за баня изключено!
:sad: е с какво може да ги заменя горе решетката вече е поставена и забита? :x
leonardo_vd - модератор
FMaster написа:
Не говори глупости, на мен цялата баня ми е облицована с картон и вата. Не виждам какво ще и стане ако банята е направена както трябва.
FMaster - специалист
leonardo_vd написа:
FMaster написа:
Не говори глупости, на мен цялата баня ми е облицована с картон и вата. Не виждам какво ще и стане ако банята е направена както трябва.
Никога не говоря глупости!!! ...
А ти колега, можеш да имаш всякаква баня, по какъвто искаш начин направена ... успех с гк-то и ватата :-D
P.S. при първото наводнение от който и да е комшия или щранг, сам ще се обедиш в правотата ми :x
zmeios - специалист
Има ли начин така да поставиш вентилатора, дето издухва въздуха към комина, че да дърпа не от "цялото" помещение, а от зоната дето е ватата? Така ще обира и влагата от нея. Естествено трябва да оставиш и отвор с решетка, та все пак да обира и влагата от същинската баня.

Това, плюс един добре фиксиран полиетилен от ГОРНАТА страна на ГК плоскостите (т.е. между ГК и ватата), ми се струва че ще свърши работа.
нещо не сте ме разбрали май :?
значи гипсокартон нямам никаде в банята ,плочки залепени на стената и отгоре между последната плочка и тавана кконструкция като за окачен таван само че плоскостите са направени от вата :?:
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 10:58 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2

Тема "вата в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: