Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Здравейте ,
бихискал да попитам- какъв окачвач трябва да използвам за окачен таван 2на скара , като се има впредвид че нивото на тавана ще падне само около 15см под плочата(основният таван в момента) имам впредвид 15см до горната част на носещият профил т.е. около 20-21см до долната линия на тавана........ аз се готвя за директни окачвачи но ако ще сгреша моля казвайте...................
Че като гледам те не са един и два вида ........директни, нониус, бърз и т.н.
Също ме интересува каква тел е най подходяща за окачвачите на Растерен таван........
petkomz - специалист
Аз го направих с директни окачвачи 20 см и става идеално, ако ти трябват мисля че бяха следните дължини: 12,5 см 15, 20 и 30см
vasilrig - специалист
ако си намериш директни окачвачи най- добре, че не всички продават над 12,5 см. а за растерния таван най - подходящи са си шишове с пеперуда, но става и с арматурна тел - двоика усуква се с бормашина.
petkomz написа:
Аз го направих с директни окачвачи 20 см и става идеално, ако ти трябват мисля че бяха следните дължини: 12,5 см 15, 20 и 30см
Да намерил съм 20см ........ така че идеално...
благодаря
vasilrig написа:
ако си намериш директни окачвачи най- добре, че не всички продават над 12,5 см. а за растерния таван най - подходящи са си шишове с пеперуда, но става и с арматурна тел - двоика усуква се с бормашина.
Еми за растера аз предпочитам да използвам тел ....... понеже така ми е по лесно......... не че с пеперудата изглежда трудно.........но с тел за мен е и по бързо........
Мерси за info-to

Тема "окачвачите за окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: