Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Здравейте и за много години на всички във форума.Пожелавам ви да бъдете живи,здрави и по усмихнати и щастливи през новата година!!!
Въпроса ми е следния-рових се много из темите за окачени тавани,но или аз не съм разбрал, или просто не съм видял точната тема.
Става въпрос за скара на две нива с носещи и монтажни профили-носещите са през един метър а монтажните през 50см, но не ми е ясно, при поставянето на първия от монтажните (CD) профили,който е в близост до UD профила на какво разтояние е от него-отново ли е на 50см?Защото на тази снимка, а и на още няколко който видях във форума ми се струва, че първия CD профил не е на 50см, а е по близо до UD-то.Предварително ви благодаря.

Прикачен файл

ok3.gif
ok3.gif (13.48 KиБ) Видяна 5872 пъти
Последна промяна от velibg на пон яну 03, 2011 9:57 pm, променено общо 1 път.
housedoktor - майстор
10 см е растоянието за което питаш
spetro - напреднал
И що се прави така???
Pooh - майстор
За предотвратяване на хващането на плоскостите към UD профила. Не е задължително разбира се - може да се прави всякак ... кой-както се е научил :wink:
dechoоо - специалист
Ето това е Бг майстор... кой как се е научил, браво :vom:
Не искам да ми правиш ремонта вкъщи :idea:
Pooh - майстор
dechoоо написа:
Не се притеснявай - няма. Най-вероятмо ще е някоя рязана бургия, гледала как се прави само ;)
Ще го вземеш, защото, ще ти клекне на цената с много и ще изръси нещо от рода на "декари са ми минали през ръцете бате", само ще забрави да спомене, че ги е разтоварвал :D
После ще обясняваш и ти как се прави скара защото си гледал, че "така ти го е правил майстора", ще задаваш умни въпроси като "защо ми се пука тавана/стените?" и ще даваш компетентни мнения по всякакви въпроси, на база четене на други "компетентни мнения" ... Абе понякога се чудя защо се хабя за малоумници, тотално незапознати с понятието сарказъм. Карай - дано попаднеш на Майстор, а не на "майстор". Всичко хубаво и си ... /сещай се/ капаците :wink:
dechoоо - специалист
Pooh написа:
dechoоо написа:
Не се притеснявай - няма. Най-вероятмо ще е някоя рязана бургия, гледала как се прави само ;)
Ще го вземеш, защото, ще ти клекне на цената с много и ще изръси нещо от рода на "декари са ми минали през ръцете бате", само ще забрави да спомене, че ги е разтоварвал :D
После ще обясняваш и ти как се прави скара защото си гледал, че "така ти го е правил майстора", ще задаваш умни въпроси като "защо ми се пука тавана/стените?" и ще даваш компетентни мнения по всякакви въпроси, на база четене на други "компетентни мнения" ... Абе понякога се чудя защо се хабя за малоумници, тотално незапознати с понятието сарказъм. Карай - дано попаднеш на Майстор, а не на "майстор". Всичко хубаво и си ... /сещай се/ капаците :wink:
Добре, разбирателю... ще ти го кажа така :!: Струва ми се че прекалено много четеш и се взимаш на сериозно. А на практика... за нея няма да говоря. Ти ще ми кажеш след като толкова много разбираш, защо лентата ти на шпакловката се разлепя? Ти ще ми кажеш как се снажда таван със стена... с дъга. Че това което видях, ми се струва че ти май си разтоварвал с декари картон... и си викал "бате м'ъ аз"... И със сигурност ако хванеш една, както ти им казваш "рязана бургия" ще шпаклова по добре от тебе... Нали :?:
А колкото до ремонта във вкъщи... не съм компетентен по всички дейности (виж къде ми са мненията) като теб, но с монтажа, шпакловката и боята... сещаш се нали? Капаците :-D
Pooh - майстор
dechoоо, не знам какъв ти е проблема, жената ли не ти пуска или децата не те слушат, но нито те познавам, нито имам подобно желание. Ако ти имаш някаква лична драма - ползвай ЛС, не се опитвай да оригиналничиш и да превръщаш форума в чат. И последно за протокола - погледни темата за какво е и си помисли колко беше полезен ТИ лично. Айде попътен вятър ... към родните ти места :lol:

Тема "Относно Конструкция за окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: