Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
slivnalia - напреднал
Привет момци имах нужда от професионални съвети, и мисля че тук в този форум е правилното място за въпросът ми .
Имам малък проблем преди време си направих окачен таван( моля простете ако някой от нещата не ги назовавам с правилните имена) на една от стайте.
Само да поясня тавана за когото хванах плоскостите е от този тип който наричат" каратаван" и тъй де ,захванах гипсокартона с дълги неща който се хващат за гредите,на тях има едни машинки с който се прави нивелация и на тези машинки сложих едни ,мисля че П -профили се казваха.До тук всичко е О.К шпакловах го боядисах и стана чудно,да ама сега като задуха вятър го осещам как скърца по гипсокартона,звукът е доста дразнещ ,да поясня че тавана който остана под гипсокартона беше страшно много напукан и след него е покрива,последан етаж съм.
Е ли е възможно вятърът да преминава през керимидите,после през напукания таван и затова да скърца по гипсокартона?
И ако е така как мога да премахна този неприятен проблем,някой казват с вата ,но мнението на професионалистии е друга работа
П.П таван вече година не се е напукал ако това има значение .Скърца само когато има вятър и то на определено място в ъгъла който е близо до керемидите,а и друго ми и два на ум сега,в зависимост от посоката на вятъра някога когато е от посока дълечна на ъгъла за който ти говоря не скърца.
Това че проскърцва и при по сериозно блъскане на вратата ако е от значение

Поздрави и бъдете здрави

П.П Моля модераторите ако съм сгрешил раздела да бъда извинен .
ivanovrg - специалист
надали скърца ГК
ако е той,щеше да се е напукало някъде там в района
по скоро е нещо над него а ти го чуваш,понеже не си го изолирал
slivnalia - напреднал
ivanovrg написа:
надали скърца ГК
ако е той,щеше да се е напукало някъде там в района
по скоро е нещо над него а ти го чуваш,понеже не си го изолирал

Иванов, и има ли сега някакво решение ?
ivanovrg - специалист
решение винаги има,но първо трябва да разбереш къде и какво скърца
направи няколко снимки на тавана от горе а и отдолу
и пусни да видим какво и как е направено

иначе каквото и да ти кажа,ще е все едно онези екстрасенси дето лекуват по телевизора
slivnalia - напреднал
ivanovrg написа:
решение винаги има,но първо трябва да разбереш къде и какво скърца
направи няколко снимки на тавана от горе а и отдолу
и пусни да видим какво и как е направено

иначе каквото и да ти кажа,ще е все едно онези екстрасенси дето лекуват по телевизора
Събота ще направя нужните ви снимки,и дано ми помогнете,поздрави и бъдете здарви
valmet - специалист
Няма да се притесняваш,ще се намери решение на въпроса.Нека да се види какво показват снимките.
leonardo_vd - модератор
Трябвало е да сложиш поне и Вата.

Тема "проблем с тавана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: