Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
sladi4kia - напреднал
Здравейте вече имам изграден таван от гипс картон и вата.Така го намерих от строителя.
Искам да попитам възможно ли е да си направя окачен таван??
Ще приложа и подобна снимка на това което искам да направя.Проблема е там че не знам къде и как са разположени профилите на стария таван.Ще има ли проблем ако закача новите профили където си пожелая,в смисъл да са закачени на гипс картона а не на профила??
Да кажем,че като погледнете снимката..аз искам да си направя само тези вълнообразните със скрито осветление.
Основния таван го имам вече,ще се надявам някой да ме е разбрал добре и да ми отговори.Благодаря за което/

Прикачен файл

таван.jpg
таван.jpg (67.14 KиБ) Видяна 3745 пъти

Прикачен файл

таван.jpg
таван.jpg (67.14 KиБ) Видяна 3745 пъти
jekasus - майстор
Прави без проблем . Рапиди с които ще закрепваш профили за второто ниво, навиваш в различни посоки. Ако не си сигурна в този вариант, просто в тази част на тавана, който ще е скрит с второто ниво, правиш отвори и подлагай парчета профили там, където трябва.
stenmark - специалист
Ползвай рапиди за гипсфазер и гледай да не превъртат и нямаш проблем.С тези рапиди можеш да хващаш картон с картон без да има профил.

Тема "окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: