Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
dimitar.z - специалист
Колеги, имам нужда от съвет - как да скрия тези тръби над прозореца и стената в стаята, която ще е спалня.
Мисля над стената да използвам стиропор, залепен с силикон или пяна, и да се получи като стъпало ( дължина около 30 см, широчина около 10 см) и после да шпакловам с мрежа , а тези над прозореца да търся някакъв профил пак от стиропор, като имитация на гипсова отливка пред зад корниза. Моля, помогнете :cry: :cry: :cry:

Прикачен файл

untitled12.GIF
untitled12.GIF (79.28 KиБ) Видяна 3357 пъти
koldi811 - специалист
направи си го с гипсокартон,става екстра..,даже можеш вътре да си сложиш осветление.:)
dimitar.z - специалист
А трябва ли да използвам профили, или може само с "Г" образни окачвачи?
Pooh - майстор
dimitar.z написа:
А трябва ли да използвам профили, или може само с "Г" образни окачвачи?
:shock: :?
Какви са тези "Г образни окачвачи"???
dimitar.z - специалист
Ами как да закача гипсокартона, на рамка ли? С какво да я направя?
N.Georgiev - специалист
Ако имаш 10 метра тръби за криене отиваш в магазина и купуваш 30 метра профил UD .Както са ти тръбите под тях няколко сантиметра , хващаш единия профил под нивел с дюбел пирони ,а другия по същия начин го хващаш за тавана.Мериш разстоянието от тавана до долния профил на 3 точки и ако е примерно 15 см ,режеш лента гипсокартон на 20 см ,хващаш лентата за горния профил с рапидни винтове 25мм , изрязваш картона под нивел така , че да е равен с профила на стената , после по същия начин и от долу като гледаш челото да е под нивел .

Компютъра ми е на ремонт и не мога да ти кача снимки да видиш нагледно как е.

Тема "Как да скрия тези тръби" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: