Здравейте, става въпрос за къща. Искаме да си изолираме тавана, за да няма големи топлозагуби зимата. Таванското помещение не се ползва и не е затворено, тоест си е с външни температури плочата изстива и ни дърпа топлинката от долу
На този етап няма как да го изолираме /това ще стане като сложим външната изолация на стените на въпросното помещение/, а все пак се чудим няма ли някакъв да спрем топлината да бяга
Бяхме решили да застелем пода на таванското с вата, но незная до колко ще е удачно ? После се навиме да лепим от декоративните изолационни плоскости, но те мн тънки ми се видяха, изобщо не вярвам това да помогне, ама знам ли ??? Сега взехме да се чудим ако ще се лепи нещо дали да не е фибран, но пък... не ми се ще да се цапа къщата в смисъл шпакловки боядисване, пък и дупченето за пирони
Няма ли някаква друга алтернатива? Чисто, сухо, ефикасно, ако може и за малко пари и по възможност "направи си сам"
Големи средства вложихме да си изолираме пода за да ни е уж топло на краката, голяма грешка се оказа, трябваше за тавана да мислим но....

Няма ли някаква друга алтернатива? Чисто, сухо, ефикасно, ако може и за малко пари и по възможност "направи си сам"
Големи средства вложихме да си изолираме пода за да ни е уж топло на краката, голяма грешка се оказа, трябваше за тавана да мислим но....