Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
toni_g79 - специалист
Здравейте,какви видий(размер) ще препоръчате за захващане на директните окачвачи за дървени греди,които са акация по на 40-50 години?
Тани - модератор
Прикачен файл:
5.png
5.png (110.84 KиБ) Видяна 4482 пъти
Или по-големи :wink:
toni_g79 - специалист
Благодаря :) ,и аз си мислех за същите,притесняваше ме само факта,че гредите са много стари и не бях сигурен дали ще влизат с тази дебелина(да не се късат) или е необходимо малко по дебели от 3,5 :? .Предполагам,че няма да има проблем :roll:
cybersas - специалист
toni_g79 написа:
Благодаря :) ,и аз си мислех за същите,притесняваше ме само факта,че гредите са много стари и не бях сигурен дали ще влизат с тази дебелина(да не се късат) или е необходимо малко по дебели от 3,5 :? .Предполагам,че няма да има проблем :roll:
Ами вземи си едно пликче с 10 бр и опитай, като се притесняваш? По-малките магазини, че и Топливо - ги продава на бр.?!
VLADO66 - майстор
По-дебели от 3.5 няма да ти влезнат в отворите.Гредите ако са слаби/поизгнили/какъвто винт да ползваш все тая и 40кг. на окачвач си е доста.
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
По-дебели от 3.5 няма да ти влезнат в отворите.Гредите ако са слаби/поизгнили/какъвто винт да ползваш все тая и 40кг. на окачвач си е доста.
Пак си помисли :?:
ivko - напреднал
Аз използвам винтове за дърво 6*80.Първо си отбелязвам местата на страничните отвори на директният окачвач.След това със бургия фи 4,5 пробивам на белязаните места и навивам винтовете със окачвача.Това се отнася за гредоред от акация във стари селски къщи,поне във наше село е така.Надявам се да съм бил полезен. :)
Стефко - специалист
toni_g79 написа:
Каквито и винтове да ползваш, няма да се късат. Само трябва предварително да разпробиеш със свредло поне толкова/или с 0,1 мм повече/, колкото е плътната част на винта.

Тема "Захващане на окачвачи за дървени греди??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: