Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
bladeroko - помощник
здравейте,
някой може ли да каже как е направен тавана от снимката? Дали се използва неон и плексиглас за осветлението?

Прикачен файл

ceiling.bg.JPG
Pooh - майстор
Има доста варианти - плат, винил, хартия, но няма кой да го плати.
bladeroko - помощник
мисля, че за коридор 1.5м широк и 7м дълъг няма да е кой знае колко скъпо
Pooh - майстор
bladeroko написа:
мисля, че за коридор 1.5м широк и 7м дълъг няма да е кой знае колко скъпо
Вярно, 1000 - 1500 общо, не е кой знае колко много. Отделен е въпроса, дали коридора е подходящ за подобно изпълнение.
bladeroko - помощник
1000-1500лв мисля, че е прекалено (150-180лв/м2 ?? ) ...ами само с една светеща лента в средата мисля, че ще е подходящо за коридор...въпросът е от какво би могло да се направи и има ли кой да го направи?
Pooh - майстор
Щеше да е прекалено, ако тавана беше стандартен. Може да се намерят хора и за по-малко, но се съмнявам. И сметката е грубо по 100лв./м², което като се замисля пак - 2 огънати конструкции, окабеляването и монтаж на осветление, направа на шаблони, огъване и монтаж на картона+неизбежната фира, шпакловка ... абе почва да ми малее.
Имам предложение - срещу 20лв/ден (колкото да си покрия цигарите, транспорта и храната), ще дойда да Ви КАЗВАМ кое как трябва да стане, а Вие ще го направите сам - в духа на форума. :wink:

Тема "въпрос за осветление за таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: