Пуснах тази тема да покажа какъв таван правя в дневната, за да съм полезен, ако някой друг иска да направи нещо подобно и да мотивирам тези които мисля, че няма да се справят сами с окачен таван а имат желание.
Къщата в която правя рези тавани е 3 и 1/2 стаи на гредоред и 1 и 1/2 на плоча. Започнах от най лесното най-малката стая на гредоред с прав таван. Един колега който прави гипс картон дойде за да ми покаже. След това с други колеги направихме останалите прави тавани. Остана най-голямото помещение което ще е дневна с кухня. На тавана ще има форма със скрито осветление - лед ленти и лунички. Зададох няколко въпроса в една друга тема за да не спамя, но по-късно реших да направя нова тема.
Ето схемата какво ще представлява формата и конструкцията до момента.

Схема на окачения таван
shema.png (44.7 KиБ) Видяна 15577 пъти
Къщата в която правя рези тавани е 3 и 1/2 стаи на гредоред и 1 и 1/2 на плоча. Започнах от най лесното най-малката стая на гредоред с прав таван. Един колега който прави гипс картон дойде за да ми покаже. След това с други колеги направихме останалите прави тавани. Остана най-голямото помещение което ще е дневна с кухня. На тавана ще има форма със скрито осветление - лед ленти и лунички. Зададох няколко въпроса в една друга тема за да не спамя, но по-късно реших да направя нова тема.
Ето схемата какво ще представлява формата и конструкцията до момента.
Прикачен файл:
Схема на окачения таван
shema.png (44.7 KиБ) Видяна 15577 пъти