Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
stoil2 - специалист
Мисля да правя окачен таван в хола и входното антре. Една фирма ми направи оферта но нещо ми се вижда много скъпо и се чудих доколко е реалистично. Идеята е да има три фигури в хола (хола е голям около 50 квадрата), борд отстрани по целия хол, и борд в коридора. И за цялата работа ми искат около 2000 лева за материали и труд (включително работата на електричаря). Общо ще има около 50 лунички.
Тани - модератор
Офертата ми изглежда много добра! Не е висока! Ти каква цена очакваше?
ПП
Като се замисля, след като сметнах на ум квадратите и линейните метри на борда, цената даже е ниска и не бива да очакваш високо качество! А, дори не съм смятал фигурите, защото не знам какви са!
N.Georgiev - специалист
Точно щях да попитам , дали в цената фигурите за заложени . Цената с включена шпакловка и боя ли е Вата ще има ли ,основен таван , осветителните тела и окабеляването от изпълнителя ли са .С какви материали ще се работи , и най важното какви са фигурите .Квадратурата не играе роля , сложността за изпълнение на фигурите там е ключа за платката
ssmmaaa - специалист
Много ефтино нещо ми се струва,то само труда за луничките е 300-400лв.
ivanovrg - специалист
офертата е много ниска
вземи си подпишете един договор
в който да са упоменати изискванията ви
включително и за качество на изпълнението
етап на завършеност
и кой какви материали ще купува

с тази ниска цена ми мирише на измама

п.п

ако няма шпакловка и вата и ако фигурите са само прав борд по всички стени без скрито
и ако луничките и кабелите не влизат в оферта-тогава може и да се впишат в цената

п.п

а сигурни ли сте че хола е 50кв.м
доста голям ми се вижда
i486 - специалист
ivanovrg написа:
а сигурни ли сте че хола е 50кв.м
доста голям ми се вижда
5 x 10m - егати хола :)
Не че не е възможно, но е бая голям. Да не би да има обединени 2 съседни стаи.

Тема "Оферта за окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: