Здравейте, след дълго разучаване на форума, разглеждане и премисляне дойде време да задам и аз един въпрос свързан с окачени тавани. Много мислих но не съм сигурен че бих се справил сам добре (така че да не ме е яд после) с идеите ми за окачен таван. Затова накратко ще питам това което ме интересува. Намислил съм направата на 2 окачени тавана единия в хола а другия в коридора. Хола е с приблизителни размери 5,70м. на 5,70м. на него искам да направя една обиколка на хола на 30см. приблизителна широчина, в която да сложа около 15 лунички примерно и една LED лента за индиректно осветление. Коридора е под формата на буквата Т като основната част е с размери 5,10 на 1,68м. на ляво отклонението е 2,35 на 1,68м. а на дясно 2,54 на 1,18м. като идеята за коридора ми е окачения таван да бъде пак под формата на буквата Т но по малка- все едно е умалено Т, в които таван ще бъдат сложени няколко лунички за осветление и пак LED лента за индиректно която фактически ще обикаля въпросната фигура на тавана.
Та въпросът ми е дали някой би могъл да ме ориентира за изпълнението му и съответно защото не съм сигурен че бих се справил сам достатъчно добре някои маистор дали би искал да се запознае по подробно с нещата и да даде цена за изпълнението му и съответно да го изпълни. Става дума за София. Разбира се ако някои би могъл да каже ориентировачна цена на база така описаните неща ще е супер. все пак освен че искам да стане добре си търся и цена. Благодаря на Всички предварително. Само да уточня апартамента е нов на шпакловка и замаска ако има значение разбира се. Но да не забравяме че най-важното в случая е да стане здраво и красиво макар и на по висока цена, а не напукано, криво и грозно но пък ефтинко и с опасност за живота на пребиваващите там.
Та въпросът ми е дали някой би могъл да ме ориентира за изпълнението му и съответно защото не съм сигурен че бих се справил сам достатъчно добре някои маистор дали би искал да се запознае по подробно с нещата и да даде цена за изпълнението му и съответно да го изпълни. Става дума за София. Разбира се ако някои би могъл да каже ориентировачна цена на база така описаните неща ще е супер. все пак освен че искам да стане добре си търся и цена. Благодаря на Всички предварително. Само да уточня апартамента е нов на шпакловка и замаска ако има значение разбира се. Но да не забравяме че най-важното в случая е да стане здраво и красиво макар и на по висока цена, а не напукано, криво и грозно но пък ефтинко и с опасност за живота на пребиваващите там.