• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Здравейте, от доста време разглеждам форума и с чиста съвест
мога да кажа,че тук намерих решения и идеи за много проекти свързани с дома и вилата за което ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ.
Дойде момента в който да се прави тавана в банята на нов апартамент със залепени плочки.
Реших аз да си го правя,четох много теми и примери, но трудността при мен е,че има много ъгли и не мога да си го
представя как ще е най-добре да се изгради. Мисля да бъде с плоскости 60/60 см. но, не съм сигурен,че това е правилният начин.
Благодаря Ви предварително!!!:)
Това е схемата и размерите на помещението:

Прикачен файл

Bathroom Ceiling copy.jpg
stiv1961 - майстор
Къде е входа на помещението? Ако е там където съм отбелязал мисля, че така ще изглежда най- добре визуално
Прикачен файл:
Таван.jpg
Благодаря за бързият отговор, но вратата не е там. Отбелязал съм я на новата схема.
От вратата до тавана има 40 см.

Прикачен файл

Bathroom Ceiling copy.jpg
stiv1961 - майстор
Ми то не променя много, много растера. Предварително се извинявам- лаик съм, просто изказвам мнение. Тук има добри специалисти, изчакай и тяхното мнение :)
stenmark - специалист
Не Стиви не си прав,не вратата,а относно разпределянето на тавана.Да си го направи с централни пана и в двете посоки.В едната страна ще му се получат пана от 36,5,а от другата 22,5.Така и фира няма да има и визуално изглежда по-добре.
stiv1961 - майстор
stenmark написа:
В едната страна ще му се получат пана от 36,5,а от другата 22,5.Така и фира няма да има и визуално изглежда по-добре.
Нещо не схващам :? Да са е....
stenmark - специалист
В едната част полето е 134см и като се махне една плака т.е. централната остава 74см и разделено по равно от двете страни остават парчета 36,5/1 см се губи от конструкцията/.Така се процедира и за другото поле.Стиви ако имаш някога нужда от съвет,знаеш че сме градски.
stiv1961 - майстор
stenmark написа:
В едната част полето е 134см и като се махне една плака т.е. централната остава 74см и разделено по равно от двете страни остават парчета 36,5/1 см се губи от конструкцията/.Така се процедира и за другото поле.Стиви ако имаш някога нужда от съвет,знаеш че сме градски.
Докато чертая и ти си писал :) , усетих се като натиснах ,,изпрати" :-D
Стиви ако имаш някога нужда от съвет,знаеш че сме градски.
А с огнеупорните тухли кой помогна :)

Прикачен файл

Таван.jpg
Уаууууу...:)
Мисля, че този вариант ще бъде осъществен!Благодаря.
По този начин и луничките ще си бъдат по средата.:)
При този вариант как стои въпросът с профилите?
stiv1961 - майстор
Bubuto написа:
При този вариант как стои въпросът с профилите?
:? В смисъл :?
  • 1
  • 2

Тема "Мнения и помощ за растерен таван..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: