Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
tysonlkr - специалист
Избирам си LED лентаза скрито осветление на окачен таван и се чудя какъв тип да взема и с колко диода на метър? Ориентирал съм се към SMD3528 60 диода/м. Притеснявам се като я поставя ефекта да не е на точки (да се виждат отделните диоди как осветяват). 60 диода на метър достатъчни ли са или трябва повече? Също така типа лента SMD3528 ще е подходяща ли за ефекта който искам да постигна или да гледам по големите SMD5050?

Търсачката не работи и не мога да открия мнения по въпроса ми. Ще се радвам да ми покажете снимки на скрито осветление на таван и да споделите каква лента сте използвали (какъв тип и колко диода на метър)?

Извинявам се ако не съм пуснал темата в подходящия раздел и моля модераторите да я преместят ако преценят.
Lisko - майстор
Има доста снимки, но без търсачката и аз съм блокаж.
Мен лично ефекта "на точки" никак не ме притеснява. Ако ги скриеш, да не осветяват директно, става по-професионално и по естетично въобще, но губиш светлина. Въпрос на вкус.
inspo - майстор
Търсачката на форума не я бива. Ползвайте google
tysonlkr - специалист
лентата ще е скрита, няма директно да се вижда, но се опасявам да не се получи ефект на точки.

Благодаря за съвета колега Инспо ,но мен освен снимки ме интересува каква лента е използвана.

Тема "Каква LED лента използвате за скрито осветление на тавана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: