Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
rojko - специалист
Здравеите на всечки.Ето това таванче ми хареса много.Снимката е от саита .Блъскам си главата как точно е направено.Много е нежно и красиво.Една молба към нашите маистори- как точно е направен?Ако може да се обясни с чертеж ще бъда много благодарен ако някои се постарае.

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (53.31 KиБ) Видяна 9733 пъти
prascho - майстор
това в средата ми мяза на опънат таван /поне не схващам как са докарали огледалния ефект/
anmoll - специалист
Това е окачен и опънат таван. В момента ние правим нещо такова. Това са снимки на таван,който се опитваме да направим.Когато е готов ще пусна снимки.

Прикачен файл

32.jpg
32.jpg (64.44 KиБ) Видяна 9663 пъти

Прикачен файл

33.jpg
33.jpg (64.66 KиБ) Видяна 9662 пъти
JAMESON - напреднал
А prascho би ли обяснил на по-непросветените,що е това "опънат"таван,pls?
JAMESON - напреднал
velsi,благодаря! Това верно е много яко,ама не ми се мисли к'ви пари ще бъде.Но това не пречи да си остава страхотно.Вече дали го има и в BG?
anmoll - специалист
На нас ще ни го правят Декомат. Отдавна контактувам с тях по телефона казаха,че до 10 дни ще дойдат да измерят мястото,където ще се монтира.Скъпо удоволствие- като е готово заедно със снимките ще пиша и цената.
rojko - специалист
До колкото знам ,това е френска технология.Поставе се в рамки към стената и се нагрява от доло с газови бутилки и тавана се испъва.Имам сведения от Русия ,че преди година и нещо цената там е била около 200 долара кв.м.Незнам доколко това е вярно.Не смея да твърдя. anmoll - на снимките виждам много добра работа
-
prascho - майстор
gjordanov
напреднал

МнениеПуснато на: Сря Апр 04, 2007 11:23 am Заглавие: Отговорете с цитат
На стройкото имаше опънати тавани точно до входа, но квадратния метър на гланциран таван е 77 лв/кв.м. !
Отделно се плащало ако имаш извивки
prascho - майстор
anmoll семейна ли си? Дама с подобен финансов потенциал не е за изпускане. :-D

Тема "таванче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: