Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
veselin genchev - специалист
Колко ли струва ремонта?

Прикачен файл

Copy of 33415.jpg
Copy of 33415.jpg (37.08 KиБ) Видяна 5865 пъти

Прикачен файл

Copy of 33416.jpg
Copy of 33416.jpg (32.75 KиБ) Видяна 5865 пъти
pesho - специалист
Нищо няма да струва,или почти нищо..Отводнявиш,нагряваш и...о,чудо..тавана си е идеално опънат.Това му е хубавото на този таван. Издържа 150 кг-човек може да си ходи итгоре..Виждал съм клип..
zz_stefanov - майстор
Успешно е предпазил от наводняване. @pesho, как ще го отводниш без демонтаж? Как ще го исушиш на 100% за да не мухляса отгоре, а тя мембраната е полупрозрачна? Само вода ли има вътре или и мръсотия от мазилката? ... Тея от горе да ги убиеш.
Бях започнал една тема "Откачени тавани" с идея да показваме такива чудесии, но ми я заключиха.
Има подводни камъни при всяка технология, не ми харесва рекламния характер на голяма част от постовете.
Да ме извини нещастния собственик, но има някаква красота във формите.
Последна промяна от zz_stefanov на пет яну 25, 2008 12:50 pm, променено общо 1 път.
angela_pk - специалист
Аааау !!! Каква "красота" :shock:
Напрао ме втресе....
Това може да мине за нов модел тавани...
Стига човек да не си удря главата в него де! :?
theurgist - специалист
много е готино, мене катто ме наводниха ми падна мазилката от стените, но това вече е изкуство :)
pesho - специалист
Ясно,че демонтираш.Но пък на виниловата тъкан и няма нищо-тя е скъпото нещо в тая ситуация.Тя от своя страна е запазила мебелите,килимите и въобще долните етажи (ако има).Според мен щетите са минимални-представи си ако беше,например, таван от ГК със сложни фигури.Наводнението е неприятно нещо,но никой не е застрахован.Лошо когато е системно.Като при мен.Предните съседки( 3 жени) ни наводняваха на всеки 3 месеца.Сегашните тулупи-по-рядко 1 път на година-затова "по-качественно " и по всякакъв начин.И от дума не разбират...Май ще трябва да опъвам тавани..

Тема "Опънат таван,последствия от наваднение на горния етаж." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: