Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
ktamara - специалист
какъв е този профил и как точно се цепи така, всмисъл отделни парченца ли се режат?

Изображение
tysonlkr - специалист
Aз несъм майстор на гипсокартон, но гледах в едно предаване как се правят тези "гънки" :roll:
Това е цял профил който е огънат. Огъва се като предварително се изрязват едни триъгълничета от профила :wink:
Това е което знам аз :roll:
Spaidy - специалист
Нарязваш профила по нарисувания начин и огъваш по желаната форма.

Прикачен файл

untitled.JPG
untitled.JPG (11.01 KиБ) Видяна 4648 пъти
petrov_ - специалист
аз като правя такова нещо вземам един шлайф и режа задния край и едното перо на профила
Matchless - специалист
Аз отскоро започнах да слагам L профил за растерен таван на овалите.Само го цепя през 5 сантиметра от едната страна и това е.Има един 2,5 на 2,5 сантиметра,мисля ,че е от системата армстронг,от него полсзвам,определено е доста здрав.
ktamara - специалист
С L профил ми се струва най-удачно и лесно. Мерси за инфото
ktamara - специалист
Matchless написа:
Аз отскоро започнах да слагам L профил за растерен таван на овалите.Само го цепя през 5 сантиметра от едната страна и това е.Има един 2,5 на 2,5 сантиметра,мисля ,че е от системата армстронг,от него полсзвам,определено е доста здрав.
А от къде мога да си купя такъв, че вчера баща ми търси по складовете и не можа да намери
marinskikt - специалист
Нарязан, както е посочил Spaidy, UD профил. Четете, във форума има прекрасни обяснения!
Matchless - специалист
ktamara
Навсякъде където продават системи за растерен таван.Дори в Практикер го има
pesho - специалист
или обикновен ъгъл 25x25,или 30x30

Тема "едно въпросче относно профил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: