• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
maddog3 - напреднал
здравейте, искам да питам още нещо как мога да открия къде лежи кабела за ел. ток .. псунал съм такъв но като тавана стана готов не мога да се сетя къде е ..имам някаква представа, но той сякаш не е там .. дали детектор на кабели ще ми помогне или..какво да правя
maddog3 - напреднал
Много ви моля за идей защото аз ..честно казано нямам представа как да го намеря
veselin genchev - специалист
Детектор за метал,дърво и кабели под напрежение.Това е твоето решение.

Прикачен файл

11.jpg
11.jpg (110.74 KиБ) Видяна 6056 пъти
maddog3 - напреднал
ами то това е проблема кабела не е под напрежение
masterval - майстор
След като горе-долу знаеш къде е:
Изрязваш с трионче за гипсокартон отвор, пазиш парчето от падане, макар че не е фатално, бъркаш в отвора и вадиш смело кабела, щом не е под напрежение. След това режеш парчета УД, монтираш ги, върху тях завинтваш парчето, шпакловаш и т.н.
veselin genchev - специалист
Това няма никакво значение,този различава дори цветни и черни метали.
anmoll - специалист
Тази машинка на БОШ колко струва,скъпа ли е? :?
Аз купих от пазара един боклук,който бръмчи за има и няма за какво. Нашите стени са оплетени с кабели...страх ме е един пирон да забия,винаги може да се нацели кабел. :|
qnass - специалист
Същия детектор но от синята серия на BOSCH струва 210лв които определено не са по джоба на всеки особенно ако не се занимава професионално с това.Иначе машинката си заслужава.
  • 1
  • 2

Тема "къде е кабела за ел. ток?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: