• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
veselin genchev - специалист
Момчето ще си го шпаклова сам,затова снимките са само до този етап,ако отида пак по-късно ще го снимам завършен .
Последна промяна от veselin genchev на нед фев 22, 2009 2:09 am, променено общо 2 пъти.
tysonlkr - специалист
Добре е като идея :wink:
Ще се радвам да го видя и в завършен вид с поставено осветлението разбира се :roll: :cool:
The_FAN - специалист
е те това е друго нещо :)
много ме радва кръга с негативния отвор....много близко до моите идеи и виждания идва та може би за това
още една прецизна изработка !
petrov_ - специалист
НАЙ ПОСЛЕ ЗАПОЧНАХТЕ ДА КАЧВАТЕ СНИМКИ НА РАБОТАТА СИ.Да видим нови идеи.
formulabg - специалист
доста прецизна работа поздравления :) продължаваи в същия дух. аа искам да попитма колко кутии рапидки исхарчи ако не е таина :? :roll:
The_FAN - специалист
formulabg написа:
доста прецизна работа поздравления :) продължаваи в същия дух. аа искам да попитма колко кутии рапидки исхарчи ако не е таина :? :roll:

поне 3 :)
formulabg - специалист
не че ма бъка нещо но ми стана интересно бая видии е навил представете си ако трябваше да ги завива с отверка :lol:
radoraev - специалист
Чиста,прецизна работа-браво,не само браво а не що повече! :prayer:
veselin genchev - специалист
formulabg написа:
не че ма бъка нещо но ми стана интересно бая видии е навил представете си ако трябваше да ги завива с отверка :lol:
Ето отговора:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=9064
formulabg - специалист
ся разбрах защо не та е домързяло да завиваш толкос видии :-D аз имам също макита и сам доволен от тях :)
  • 1
  • 2

Тема "Марайа,таванче." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: