Здравейте,ето и моето въпросче.
Преди 4 години с братчето ми направихме една къща,която още не е паднала и в която и днес още живея.
Дървена конструкция,отвътре ГК а отвън бетопан.Баните са една до друга,влагоустойчив ГК,грунд и т.н.,нооо ...Проблем,влизала е влага вътре между двете бани,ватата е просмукала и дървото е изгнило(можеш с пъст да го чоплиш).След около месец ще правим баните наново,ще изрежем всички греди и вместо тях ще ползваме метални П профили,на тях ще хващаме UW,CW профили и върху тях ще хващаме бетопан(в никакъв случай ГК,тва влагоустойчив ГК е оксиморон и без вата).Забравих да кажа,че първо ще отлеем бордюр,където са стените.
Въпросът ми е там където са мивките,шкафовете от другата страна на банята и бойлера какво се слага за да е достатъчно здраво.Сега там сме оставили дървени гредички,но вече конструкцията ще е друга.
Помагайте,че да не се налага след 4 години да я преправям отново
.
Преди 4 години с братчето ми направихме една къща,която още не е паднала и в която и днес още живея.

Въпросът ми е там където са мивките,шкафовете от другата страна на банята и бойлера какво се слага за да е достатъчно здраво.Сега там сме оставили дървени гредички,но вече конструкцията ще е друга.
Помагайте,че да не се налага след 4 години да я преправям отново