Монтаж, топло и звукоизолации.
Matchless - специалист
Аз го "чух" ама помислих ,че се базика :) ГК на конструкция няма как да излезе по-евтино от мазилка.Затова написах ,че аз сравнявам циментоваровата мазилка с сухата мазилка(гк на лепене) ,защото са горе-долу на една крайна цена...
sipher - помощник
PIP написа:
Може да има разминаване в цената на метериалите, но аз лично платих 13-14лв/м2 за варова мазилка + варова щпакловка - с варово мляко веднага след нанасянето на мазилката, така че не става дума за отделна щпакловка без претенции за първо качество.
това включва ли цената на материалите или е само за труд
stokie - специалист
За домашни условия на тухлена стена няма по-добро от вароциментова мазилка мината след това с варно мляко!!!
А относно ватата и мишките, те си я обичат както ние вълнените дрехи през зимата :lol:
Pooh - майстор
stokie написа:
А относно ватата и мишките, те си я обичат както ние вълнените дрехи през зимата :lol:
Язе не вервам! Обявявам награда кило домашнярка за доказателство, че мишки виреят у вата! ... да не се бърка с пенополистирола - там съм виждал да се врат, но във ватата ... нема начин!
stokie - специалист
Пухчо ти може да си правил таванчета ама язе и съм събарял и знам кви гадинки за дрискали горе и са си свивали гнезденца и па са се заклещвали м/у профилите и т.н......
Последна промяна от stokie на съб авг 01, 2009 1:42 am, променено общо 1 път.
Pooh - майстор
Килото домашнярка чака - снимков материал, на мише гнезденце у вата и е твоя ... лично ще ти я донеса :wink:
Само за протокола - ватата садържа стъклени частици /който се е увивал с вата посред лято - знае/, които по никакъв начин не могат да привлекат мишлетата.
В крайна сметка не разбрах кое е по добре кнауф или вар ??? :?
stokie - специалист
Аз съм картонджия, обаче в нашата къща стените и тавана ги правиме с вароциментова мазилка аз и бащата.Картон в много краен случай, когато сме изчерпани от други варианти.

Тема "Въпрос за Мазилка на стените" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: