Монтаж, топло и звукоизолации.
Galitov - помощник
Ще си позволя да използвам снимката на petkomz:

Изображение

Ще може ли някой да ми разясни как става връзката между профилите? Този малкия профил между CD-тата и прозореца UD ли е? И ако е UD сигурно са му отрязани страничните стени, след което е прегънат към вертикалното CD, или се бъркам нещо?
chapara - майстор
Зашит е с копче за вертикалното ЦД,без да е рязан,после с копчета е зашито хоризонталното ЦД за УД-то.
Galitov - помощник
А какво е това копче на вертикалното ЦД?
chapara - майстор
Идея нямам ,дано не е това което си мисля :shock:
ivanovrg - специалист
май са закачали конец там :-D
alexb - специалист
Незнам но това обръщане ми се вижда много сложно, Аз бих подлепил страниците и след като изсъхнат на долната и горната полица ще сложа уд, а на страничните по едно CD захванато с пети.
Galitov - помощник
Айде да си продължа темата :) Спалнята ми е вече излорана! Ще ви покажа само стената с прозореца, за да се види как съм монтирал профилите около него.

Ако имате забележки моля да ги коментирате, тъй като ще трябва още две помещения да изолирам по този начин.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Благодаря и ползотворна седмица :)
Panzer - специалист
Моя прозорец го обърнах , като използвах ПВЦ лайстна, Според мен става много по-лесно от това което си направил.

Прикачен файл

22.JPG
22.JPG (88.89 KиБ) Видяна 8553 пъти
Galitov - помощник
Проблем ли е, че не съм сложил вертикално UD по стената? Има ли опасност, при удар хартиената лента в ъгъла да се скъса и шпакловката да се напука :?
muffflon - помощник
Браво градцки,екстра е станало,само че в ъглите трябваше да си сложиш UD вместо CD :)

Тема "Предстенна обшивка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: